O noua FINALA la Madrid pentru Simona Halep

Share on Facebook0Share on Google+2Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Print this page

O noua FINALA la Madrid pentru Simona Halep

Simona Halep, detinatoarea trofeului, va juca pentru a treia oara in finala turneului de categorie „Premier Mandatory” de la Madrid, dupa ce a trecut in penultimul act de letona Anastasija Sevastova (locul 22 WTA). Simona nu a avut o misiune usoara in fata jucatoarei din Letonia, in setul doi vazandu-se condusa cu 3-0. Interventia lui Darren Cahill s-a dovedit a fi una extrem de benefica pentru numarul 8 WTA, care nu a mai pierdut niciun game pana la final si s-a impus cu 6-2, 6-3, dupa o ora si 13 minute de joc.

In urma acestui rezultat, Simona Halep conduce cu 4-3 in intalnirile directe cu Anastasija Sevastova.

In ultimul act al competiei, Halep o va infrunta pe castigatoarea partidei dintre Kristina Mladenovic (Franta, locul 17 WTA), cap de serie numarul 14, si Svetlana Kuznetsova (Rusia, locul 9 WTA), favorita numarul 8.

Castigatoarea turneului de la Madrid va primi un cec in valoare de 1.043.680 de euro si 1.000 de puncte WTA, iar invinsa din ultimul act va fi rasplatita cu 511.740 de euro si 650 de puncte WTA.

Tot vineri, Simona Halep va juca si in semifinalele probei de dublu, alaturi de Irina-Camelia Begu. Cele doua vor intalni perechea Timea Babos/Andrea Hlavackova (Ungaria/Cehia), cap de serie 5, in al doilea meci de pe terenul trei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*