Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : „Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi.”

Share on Facebook0Share on Google+1Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Print this page
Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : "Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi."

Preda Nica Sorin , candidatul PNR la functia de primar al Craiovei : „Din pacate spiritul civic se dezvolta dupa 30 de ani la tineri din ziua de azi.”

Jurnal de Craiova : Care este diferenta dintre dumneavoastra si ceilalti candidati la fotoliul de primar al Craiovei ?

Preda Nica Sorin : Nu pot face diferența între persoana mea și ceilalți candidați. Nu îi cunosc personal. Indiferent de culoarea politică, la alegerile locale trebuie votată persoana nu partidul.

Jurnal de Craiova : Ce masuri concrete aveti pentru tineri ? Pe multi daca ii intrebam nici nu stiu ce se intampla pe 11 iunie. Ce planuri aveti pentru informarea lor?

Preda Nica Sorin : Din păcate spiritul civic se dezvoltă după 30 de ani la tineri din ziua de azi. Trebuie să înțeleagă că viitorul este al lor ! Vom demara o campanie de informare special creionată pentru tineri.

Jurnal de Craiova : Pentru sectorul privat, care sunt solutiile pentru atragerea investitorilor ? Cum îi puteti ajuta pe cei care acum au probleme din cauza masurilor impuse de Guvern cu salariile din sectorul public ?

Preda Nica Sorin : Avem un proiect numit SPEC (Serviciul de Promoție Economică a Municipiului Craiova) Detalii în campania electorală.

Jurnal de Craiova : Cum îi puteţi convinge pe cei care sunt plecaţi din Craiova să revină acasă? Ce masuri aveti pentru ei ?

Preda Nica Sorin : Din experiență proprie, după aproape 13 ani de străinătate. Trebuie să îți dorești să te întorci în România. Primăria nu poate face mare lucru fără ajutorul guvernului.

Jurnal de Craiova :Primele trei masuri pe care dumneavoastra vreti sa le implementati daca castigati aceasta batalie…

Preda Nica Sorin : Comunicarea între instituțiile Orașului . Minimizarea birocrației . Transparenta cheltuielilor publice. Consultarea cetățenilor în probleme de interes local.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*