Home » Administratie » Administratie Craiova » Primaria Craiova organizeaza concurs pentru postul de sef birou, gradul II, în cadrul Biroului Situatii de Urgenta si Protectie Civila

Primaria Craiova organizeaza concurs pentru postul de sef birou, gradul II, în cadrul Biroului Situatii de Urgenta si Protectie Civila

Share ...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0

Primăria Municipiului Craiova organizează, la sediul central din str. A.I. Cuza, nr. 7, concurs de recrutare pentru ocuparea funcţiei publice de conducere vacante de sef birou, gradul II, în cadrul Biroului Situaţii de Urgenţă şi Protecţie Civilă, din aparatul de specialitate al primarului municipiului Craiova – 1 post.

Concursul va avea loc la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. A. I. Cuza, nr. 7, în data de 25.01.2018, ora 10.00 – proba scrisă, urmând ca proba de interviu să se stabilească potrivit art. 60 alin. 2 din H.G. nr. 611/2008, consolidată, cu modificările şi completările ulterioare.

Dosarele de înscriere la concurs se vor depune la sediul Primăriei Municipiului Craiova din str. A. I. Cuza, nr. 7, în maximum 20 zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial, partea a III-a, respectiv 27.12.2017, şi trebuie să cuprindă obligatoriu documentele prevăzute de art. 49 din H.G. nr. 611/2008, consolidată, cu modificările şi completările ulterioare.

Candidaţii trebuie să îndeplinească condiţiile prevăzute de art. 54 din Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, precum şi următoarele condiţii specifice de participare:

1. studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă;

2. vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: minimum 2 ani;

3. perfecţionări/ specializări- studii post universitare sau studii de masterat în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice

4. perfecţionări/ specializări în domeniul protecţiei civile şi situaţiilor de urgenţă, dovedite cu:

-certificat de absolvire- curs inspector protecţie civilă

-certificat de absolvire- curs 80 ore, cadru tehnic cu atribuţii în domeniul PSI

Bibliografia, atribuţiile prevăzute în fişa postului, precum şi alte date necesare desfăşurării concursului se afişează la sediul instituţiei şi pe pagina de internet a autorităţii, la secţiunea „Informaţii publice – posturi publice vacante -„ şi cuprinde în mod obligatoriu Constitutia României, republicată, Legea nr. 188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare şi Legea nr. 7/2004 privind Codul de conduită a funcţionarilor publici, republicată.

Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0251/416.235, interior 358, Serviciul Resurse Umane.

www.primariacraiova.ro

Dacă v-a placut acest articol, va invitam sa va alaturaţi, cu un Like, comunitatii de cititori de pe pagina noastra de Facebook..
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Contul unic pentru firme, AMANAT jumătate de an

Anunţ de ultimă oră de la Guvern din partea ministrului Finanţelor, Ionuţ Mişa. Acesta a spus în ultima şedinţă a...

Închide