Home » Administratie » Administratie Craiova » Procedurile pentru Parcul Industrial Isalnita, demarate

Procedurile pentru Parcul Industrial Isalnita, demarate

loading...
Share on Facebook12Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Craiova ar urma să aibă un nou parc industrial, pentru care au fost deja demarate procedurile. Cel puțin așa a declarat, în ședința Consiliului Local de astăzi, primarul Craiovei, Mihail Genoiu.

„S-au început documentele pentru înființarea parcului industrial de la Ișalnița, din care să facă parte comuna Ișalnița, Primăria Craiova și Consiliul Județean Dolj. Lucrurile au fost deja demarate”, a declarat Genoiu.
Declarația a fost făcută în contextul în care consilierul PNL, Flavius Sirop, a vorbit, la punctul de pe ordinea de zi privind aprobarea Strategiei Integrate de Dezvoltare Urbană, despre nevoia de investitori la nivelul municipiului Craiova.

loading...

Acesta a propus, totodată, și accesarea unui credit pentru a cumpăra și amenaja un parc industrial de minim 100 de hectare.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*