Home » Actualitate » Actualitate Craiova » RAT Craiova modifica traseul si frecvența de circulație a treseelor E1T, E1R, 20 si 29b ce tranziteaza zona stadionului

RAT Craiova modifica traseul si frecvența de circulație a treseelor E1T, E1R, 20 si 29b ce tranziteaza zona stadionului

loading...
Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

RAT Craiova anunţă publicul călător că, în data de 10.11.2017, urmare a desfășurării evenimentului de inaugurare a noului stadion „ ION OBLEMENCO ” și a meciului CS U Craiova – Slavia Praga , se va modifica orarul de funcționare si frecvența de circulație a traseelor (E1T, E1R, 20 si 29b) ce tranzitează zona stadionului dupa cum urmează:

 

– intervalul orar 17:00 – 19:00:

  • Frecvența de 15 minute pentru traseele 20 si 29 b;
  • Frecvența 5 – 6 minute pentru traseele E1T si E1R.

 

loading...

– intervalul orar 22:00 – 23:00:

  • Frecvența de 15 minute pentru traseele 20 si 29 b;

–    frecvența 5 – 6 minute pentru traseele E1T si E1R.

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*