Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Replica unui „aeroportist”catre clona politruca infiintata ILEGAL in Bucuresti in 2013

Replica unui „aeroportist”catre clona politruca infiintata ILEGAL in Bucuresti in 2013

loading...

Tribunalul Dolj a spus clar:FC Universitatea 1948 este continuatoarea istorica a echipei de fotbal infiintata in anul 1948 care s-a reorganizat de-a lungul timpului reorganizari impuse de legea romana si de regulamentele forurilor internationale si aprobate de-a lungul anilor de mai multe instante judecatoresti!!!!!!!”
Clonatii infiintati in 2013 la Bucuresti au mintit mass-media spunand ca palmaresul este mostenit de ei prin asociere la coltul strazii si pe soseaua de centura cu toate curvele din politica si de la ANRP ca ei au inventat mersul pe jos si apa calda desi tot Tribunalul Dolj a spus clar ca intre actualul club clonat de drept public si fostul club de drept public din care s-a desprins sectia de fotbal in 1994 nu exista nicio legatura juridica fostul club de drept public fiind radiat din cauza datoriilor imense pe care le aveau sectiile de handbal si baschet feminin si masculin dar si celelalte sectii ale fostului club de drept public!!!!!!
Deci din moment ce te dezici de FC Universitatea 1948 care este continuatoarea istorica a echipei de fotbal infiintata in anul 1948 cum a stabilit clar in doua hotarari judecatoresti Tribunalul Dolj si te „asociezi”cu toate taraturile de la Bucuresti din politica si de la ANRP care au furat banii romanilor si calci in picioare istoriasi spiritul acestui club de fotbal atunci adunatura asta ILEGALA si cei cativa sustinatori ai ei nu mai merita respectul milioanelor de suporteri ai acestui club de fotbal!!!!!!!
Impostorii astia din politica in cardasie cu mafia corupta din fotb.romanesc si cu impostorul care a furat banii de la ANRP dupa ce a mituit functionari ai statului roman au infiintat ILEGAL in 2013 la Bucuresti un alt club si incearca ILEGAL sa ia istoria echipei de fotbal cu ajutorul cozilor de topor din politica si din justitie!!!!!!
Adunatura asta ILEGALA infiintata ILEGAL la Bucuresti in 2013 promovata ILEGAL inca din primul an de la infiintare finantata din banii furati de la statul roman via ANRP a spurcat spiritul tuturor echipelor de fotbal care au reprezentat orasul Craiova de-a lungul timpului!!!!!!!
Cand am ales sa fiu fanul acestei echipe am jurat sa fiu langa ea atat la bine dar mai ales la greu!!!!!!!La greu unii au ales sa se prostitueze si sa se duca cu jalba-n protap in alt oras sa se „asocieze” cu toti coruptii din politica din fotbal si de la ANRP si sa infiinteze o echipa ILEGALA care nu are nicio legatura cu istoria,traditia dar mai ales spiritul acestei echipe pe care noi o numim :STIINTA!!!!!!!
Forza FC Universitatea 1948 singura echipa care are dreptul legal si moral sa continue istoria si spiritul acestei echipe de fotbal care s-a reorganizat de-a lungul timpului reorganizari impuse de-a lungul timpului de legea romana de noile realitati sociale si economice si de regulamentele forurilor internationale si aprobate in instanta de-a lungul timpului cum bine a specificat in doua hotarari judecatoresti TRIBUNALUL DOLJ!

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Respectati legea ca noi nu !

Craiova are o gramada de probleme in ultimul timp iar salariile bugetarilor sunt o mare si grea problema ce atarna...

Închide