Home » Actualitate » Actualitate Craiova » S-a pus gazonul pe noul stadion „Ion Oblemenco”

S-a pus gazonul pe noul stadion „Ion Oblemenco”

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Aseară, pe stadionul „Ion Oblemenco” a fost pus ultimul petec de gazon .

Constructorii au avut nevoie de trei zile și trei nopți pentru gazonarea celei mai frumoase arene din România. Rulourile au fost puse la lumina nocturnei, pentru a nu fi afectate de căldură.

Tot aseară au fost montate și porțile. Astfel, superbul stadion din Craiova se apropie cu pași repezi de finalizare.

Daca tot este cazul , trebuie sa mentionam un lucru negativ al acestui stadion la prima vedere : acele dale care ne trimit pe strada !

Totusi se putea pune cu totul altceva in locul lor si chiar daca nu sunt fotbalist intreb si eu : Oare cum merge un jucator cu ghetele de fotbal pe acele dale ? Ramane sa aflam acest amanunt !

Date tehnice despre stadion:

loading...

Parter:
Administraţie
Alimentaţie Publică
Prim Ajutor
Cazare
Vip
Sportivi
Media
Spaţii tehnice
Parcare
Zonă mixtă
Depozitare

Etaj 1:
Cazare
Public
Media
Spaţii tehnice

Etaj 2
Public
Alimentaţie
VIP
Cazare
Media
Spaţii tehnice

Etaj 3
Cazare
VIP
Administraţie
Media
Spaţii Tehnice

Etaj 4
Media
VIP (Skybox)
Spaţii tehnice

Etaj 5
Alimentaţie publică
VIP
Prim Ajutor
Media
Spaţii Tehnice

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*