Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Salubritate Craiova : Nu aruncati deseuri pe domeniul public

Salubritate Craiova : Nu aruncati deseuri pe domeniul public

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Șase amenzi și două avertismente au fost aplicate, în cursul zilelor de 22 și 23 august, unor craioveni care au depozitat gunoi pe domeniul public. Cetățenii au fost depistați cu ocazia unei acțiuni de supraveghere pentru identificarea persoanelor fizice și juridice care aruncă deșeuri pe domeniul public, la care au participat lucrători ai Poliției Locale a Municipiului Craiova și ai SC Salubritate Craiova SRL.

Zona unde polițiștii locali acționează nu a fost dezvăluită presei, fiindcă acțiunea continuă.


„Nu aruncați deșeuri pe domeniul public pentru că riscați să fiți sancționați contravențional! Șase amenzi și două avertismente au fost aplicate în cursul zilelor de 22 și 23 august în cadrul unor acțiuni de supraveghere pentru depistarea persoanelor fizice și juridice care aruncă deșeuri pe domeniul public, la care au participat lucrători ai Poliției Locale a Municipiului Craiova și ai SC Salubritate Craiova SRL- Serviciul Corp Control. Acțiunile de supraveghere continuă!

loading...

Reamintim faptul că, potrivit art 33 din Regulamentul privind stabilirea unor măsuri pentru gospodărirea Municipiului Craiova, precum și stabilirea, constatarea și sancționarea faptelor care constituie contravenții, aprobat prin HCL nr. 319/2009, cu modificările și completările ulterioare, constituie contravenție și se sancționează cu amendă cuprinsă între 500 și 1500 lei-pentru persoane fizice și 1000 și 2500 lei-pentru persoane juridice abandonarea sau depozitarea deșeurilor municipale pe spații verzi, căi publice sau în alte locații care aparțin domeniului public.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*