Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Salubritate Craiova, in pregatiri pentru sezonul rece

Salubritate Craiova, in pregatiri pentru sezonul rece

loading...

Deszăpezirea străzilor din Craiova va fi realizată, în iarna 2017-2018, cu aproape 100 de utilaje, în cazul unor căderi masive de zăpadă.

SC Salubritate Craiova SRL, societate care are în sarcină deszăpezirea căilor publice din Craiova, a demarat procedura de licitație deschisă pentru închirierea unor utilaje necesare desfășurării acestei activități în iarna 2017-2018, termenul limită pentru depunerea ofertelor fiind 1 noiembrie 2017.

Potrivit anunțului publicat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, societatea va închiria de la terți, în funcție de condițiile meteorologice existente, minim 36 și maxim 55 de utilaje cu șofer împărțite în zece loturi (lotul 1- tractoare rutiere de minim 60 CP echipate cu plug(semigreder)/lamă pentru împins zăpada și remorcă pentru transport, lotul 2-tractoare rutiere de minim 60 CP cu echipament pentru împrăștiat material antiderapant și remorcă pentru transport, lotul 3- autogredere de minim 80 CP pentru împins zăpada, lotul 4- vehicule de gospodărie comunală cu lamă și sărăriță pentru activitatea de deszăpezire, lotul 5- vehicule ≥16 tone cu lamă și sărăriță pentru activitatea de deszăpezire, lotul 6- încărcătoare frontale cu cupă ≥ 3 mc pentru activitatea de deszăpezire, lotul 7- încărcătoare frontale cu cupă și lamă pentru activitatea de deszăpezire, lotul 8- autobasculante ≥ 16 tone, pentru transport, lotul 9- autobasculante 7-16 tone, pentru transport, lotul 10- vehicule de gospodărie comunală echipate cu sistem de turbofreză pentru activitatea de deszăpezire). Cele 10 acorduri cadru urmează a fi încheiate pentru perioada 15 noiembrie 2017-15 martie 2018.

„Analizând evoluția licitațiilor deschise pentru închirierea utilajelor folosite la deszăpezire, organizate de societatea noastră în ultimii ani, SC Salubritate Craiova SRL a decis în acest an să se alinieze realităților din piață și să introducă, pentru fiecare lot în parte, un număr minim și un număr maxim de ore de acționare, precum și un număr minim și un număr maxim de ore de așteptare”, a declarat Mihai Butari, director general al SC Salubritate Craiova SRL.

Alături de vehiculele industriale închiriate, menținerea în stare de funcțiune a căilor publice din Craiova va fi asigurată și de cele 37 utilaje ale SC Salubritate Craiova SRL.

În ceea ce privește aprovizionarea cu material antiderapant, în prezent, SC Salubritate Craiova SRL are în stoc 867,88 tone de sare, 523,46 metri cubi de nisip și 10,28 tone de clorură de calciu.

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Stadionul din Bals este inca o optiune pentru antrenamentele echipei FC U Craiova

FC U Craiova are o mare problema in ce priveste Baza Aripile . Si in aceasta saptamana care a trecut...

Închide