Home » Actualitate » National » #SEPOATE Un vagon modernizat ajunge la Craiova

#SEPOATE Un vagon modernizat ajunge la Craiova

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Federația Naționala Mișcare Comercial Vagoane invită românii să participe la lansarea Campaniei Naționale #sepoate.

Obiectivul campaniei #SEPOATE este strângerea a peste două milioane de semnături care să susțină o petiție online pentru introducerea în Proiectul de Țară, inițiat de Președintele României, necesitatea investițiilor obligatorii în calea ferată și în toată infrastructura de transport a României.

Pentru această campanie, CFR va pune la dispoziția Federației Sindicale, cu titlu gratuit, un vagon de clasa a doua, modernizat în România, care va călători, câte o săptămână, către cele 8 regionale CFR din țară.

loading...

Toți cei care vor călători cu acest vagon adaptat exigențelor europene: scaune ergonomice, mochetă, internet, radio, TV, vor viraliza noua experiență pe care o vor avea sub hashtag-ul #SEPOATE.

Acesta va ajunge luni, 23 octombrie 2017, ora 10.30, in statia CF Craiova. 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*