Home » Actualitate » Actualitate Craiova » SERVICIUL RIDICARI AUTO LUCREZA ILEGAL

SERVICIUL RIDICARI AUTO LUCREZA ILEGAL

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
Acum cateva zile am primit pe mail cateva date despre ce se intampla la acest serviciu si am inceput sa facem o ancheta . Din pacate cei care ridica masinile  nu au atestate auto !  Ei conduc acele masini speciale fara atestate crezand ca nimeni nu are ce sa faca in aceasta privinta .
Din pacate la acest serviciu se lucreaza peste cele 8 ore stabilite in contractul de munca dar aceasta nu este nici o problema . Orele suplimentare nu sunt platite corespunzator !
Din estimarile noastre fiecare angajat are peste 100 de ore  suplimentare care din pacate nu sunt remunerate dar acest serviciu a adus foarte multi bani la bugetul local .
SUNT PROBLEME GRAVE CU UNUL DINTRE SOFERII DIN ACEL SERVICIU CARE ARE DALTONISM FACE FISA PENTRU  SERVICIU CU BANII SE DA APROXIMATIV 200 EURO ANUAL PENTRU A TRECE CE BRIO DE ACESTA GRAVA PROBLEMA !
Cerem cu aceasta ocazie un comunicat oficial din partea acestui serviciu ! Sunt si alte nereguli dar acestea sunt cele mai importante . Nu am dat numele celui care are probleme dar sper ca la acest serviciu conducerea sa rezolve aceasta problema .
Sunt multi oameni nemultumiti de acest serviciu iar ce a devenit acest oras nu avem cuvinte sa putem descrie .
Este o lupta intre Politia Locala si conducatorii auto dar impreuna cu acest serviciu .
Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*