Home » Administratie » Administratie Craiova » SORIN MANDA: PARCARILE ULTRACENTALE VOR FI TOATE CU PLATA PRIN SMS

SORIN MANDA: PARCARILE ULTRACENTALE VOR FI TOATE CU PLATA PRIN SMS

Share on Facebook16Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

„Parcarea cu plată a avut două meniri adiacente, pe care, în opinia noastră, și le-a atins. Anume descongestionarea traficului, și ați observat și dumneavoastră, cum se circulă acum pe AI Cuza. În plus, odată cu apariția ei, a sporit gradul de ocupare al parcării subterane: de la 30% la 70%. În fiecare zi, se înregistrează în medie 800 de ore de folosință a tuturor locurilor de parcare, ceea ce înseamnă în jur de 400 euro/zi.
Considerăm că ideea acestei parcări a fost una bună și de aceea avem în vedere să mărim zona, astfel încât să cuprindem și str. M. Kogălniceanu, toată A.I. Cuza, precum și zona din jurul liceului Carol. Adică toată zona ultracentrală”,a declarat Sorin Manda, administratorul public al orașului.

loading...
Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555