Home » Eveniment » Targul Agro Oltenia Editia I

Targul Agro Oltenia Editia I

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Targul Agro Oltenia Editia I

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat agriculturii si industriei alimentare, aflat la prima editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova. Veti fi la curent cu investitiile din domeniu, dar si cu ultimele tendinte din industriile de profil. Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

Targul AGRO Oltenia doreste sa fie un important loc de intalnire pentru fermieri, specialisti, manageri si autoritati din domeniul agriculturii si industriei alimentare. Acest eveniment va oferi expozantilor o oportunitate unica de a-si pune in valoare produsele, tehnologiile si proiectele de dezvoltare.

Companiile prezente la targ vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri. Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

In zilele de sambata si duminica va fi pus gratuit la dispozitia vizitatorilor transport tur – retur, din principalele cartiere ale orasului pana la locul de desfasurare al evenimentului.

Evenimentul este organizat de catre SC PS Multiservices, in parteneriat cu Primaria Craiova si Consilul Judetean Dolj.

Tematica:
Agricultura
Zootehnie
Industrie Alimentara & Ambalaje
Viticultura
Horticultura
Management si consultanta
Echipamente de protectie si lucru
Finantari, consultanta si proiecte

loading...

Activitati conexe:
Demonstratii cu masini agricole
Testarea abilitatilor in manevrarea tractoarelor
Prezentare animale de rasa
Work-shopuri pe teme de interes
Programe cultural-artistice
Concursuri si tombole pentru vizitatori

Perioada de desfasurare: 13-15 OCTOMBRIE 2017

Program Targ:
Vineri: 10.00 – 19.00
Sambata: 10.00 – 19.00
Duminica: 10.00 – 16.00

Locatie: Centrul Multifunctional Craiova, str. Targului nr 26.

 

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*