Home » Eveniment » Targul de Comert al Olteniei, editia II se deschide la Craiova in perioada 13-15 octombrie 2017

Targul de Comert al Olteniei, editia II se deschide la Craiova in perioada 13-15 octombrie 2017

loading...
Share on Facebook23Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat bunurilor de larg consum si serviciilor aflat la a doua editie, se va desfasura pe parcursul a trei zile in perioada 13-15 octombrie 2017 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

Vor fi prezenti expozanti ce activeaza in domeniile: industie, alimentatie, constructii, comert cu articole de imbracaminte- incaltaminte si articole pentru copii, servicii, industria auto si asigurari.

Companiile prezente la târg vor veni cu oferte promotionale pe toata perioada targului, premii, tombole si vouchere de reduceri.

Pe durata targului vor fi organizate conferinte si seminarii, prezentari si demonstratii dedicate in special vizitatorilor specialisti.

Nu vor lipsi prezentari de produse, degustari si momente artistice care sa trezeasca interesul vizitatorilor.

Targul de Comert al Olteniei va fi organizat in paralel cu Agro Oltenia, targ dedicat agriculturii si industriei alimentare asigurandu-se cresterea numarului de vizitatori si de expozanti.

Ca si amplasament Targul de Comert va fi concentrat in pavilionul central al Centrului Multifunctional Craiova, iar Agro Oltenia va fi amplasat in parcarea din jurul Centrului Multifunctional.

Se estimeaza un numar de 8000 de vizitatori in crestere fata dei cei 5500 prezenti la editia de anul trecut.

loading...

Organizatorii au bugetat o crestere de 80 % pentru campania de promovare in comparatie cu editia anterioara.

Vor fi panotaje stradale in toate judetele Olteniei, patru radiouri vor difuza spoturi dedicate evenimentului, articole in presa scrisa si online si emisiuni TV dedicate care vor ajuta la promovarea evenimentului.

Pe toata durata celor trei zile de targ vor fi puse la dispozitia vizitatorilor autobuze ce vor asigura curse gratuite din orasul Craiova catre Centrul Multifunctional si retur.

Va fi editat un catalog al targului cu firmele expozante ce va fi oferit gratuit vizitatorilor.

Evenimentul este promovat si in afara granitelor tarii, astfel se astepta expozanti si vizitatori din Bulgaria, Serbia, Ungaria, Italia, Spania , Anglia si Israel.

Pastrand traditia organizatorii vor acorda o bursa pentru cel mai meritos student al Facultatii de Mecanica din cadrul Universitatii din Craiova.

Vizitatorii interesati de acest eveniment vor putea accesa site-ul dedicat targului: www.targdecomertoltenia.ro si pagina de facebook: Targul de Comert al Olteniei, sau vor putea cere informatii la adresa: Craiova, Calea Unirii nr. 30, telefon: 0723.183.909; e-mail: office@targdecomertoltenia.ro.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*