Home » Administratie » Administratie Craiova » Targul din cartierul 1 Mai intra in reabilitare

Targul din cartierul 1 Mai intra in reabilitare

loading...
Share on Facebook21Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Primarul Craiovei, Mihail Genoiu a susținut luni, 31 octombrie 2017, o întâlnire de lucru cu reprezentanții firmei de construcție ce va începe lucrările de reabilitare a Târgului 1 Mai. ”Astăzi începe reabilitarea târgului din cartierul 1 Mai. În curând comercianții dar și clienții acestora vor putea beneficia de spații moderne de comerț.

Lucrări ce se vor efectua:
– asfaltarea întregului platou al târgului;
– montarea de mese de piatră pentru comercianți;
– realizarea a 180 locuri de parcare;
– construirea unei platforme pentru vânzarea legumelor și fructelor direct din autoturisme (40 locuri) – doar pentru producătorii agricoli;
– construirea a 16 chioșcuri pentru comercializarea produselor nealimentare;
– construirea a 4 spații de alimentație publică;
– realizarea a 18 chioșcuri de legume-fructe pentru comercianți societăți comerciale”, a precizat edilul din Bănie. 

loading...
Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*