Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Taxa de salubrizare scade, dar nu de tot

Taxa de salubrizare scade, dar nu de tot

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Consilierii locali craioveni au adoptat în ședința de ieri, noul tarif perceput populației și persoanelor juridice pentru colectarea și transportul deșeurilor. Craiovenii nu vor mai plăti 9,02 lei de persoană, cât se stabiliise la începutul anului, odată cu intrarea în vigoare a supra-taxei ecologice, dar tarifele nu revin la nivelul din 2016.

Aplicarea taxei suplimentare pentru municipalitățile care  nu și-au îdeplinit target-ul de colectare selectivă a fost suspendată de guvern, deci srl-ul craiovean de salubritate nu o va mai percepe. Tariful perceput populației nu scade însă de la 9, 02 cât a fost stabilit în ianuarie, la 7, 01 lei cât era în decembrie 2016. Valoarea aprobată ieri ce Consiliul Local Municipal este de 7, 85 lei/persoană/lună, inițiatorii proiectului de hotărâre motivând creșterea costurilor de operare ale Salubrității, legate printre altele de majorarea costului carburanților și a salariului minim pe economie.

loading...

Pentru persoanele juridice, tariful perceput scade de la 107, 05 lei / metru cub la 84, 55 lei/metru cub.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555