Home » Eveniment » Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la o noua conferinta

Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la o noua conferinta

loading...
Share on Facebook53Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page
Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la o noua conferinta

Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la o noua conferinta

Despre Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ am spus la inceputul nostru ca ziar online si ne bucuram sa fim alaturi. De fiecare data cand am avut posibilitatea am prezentat evenimentele iar acum va aducem inca unul , este vorba despre o conferinta care are loc in Ploiesti .

Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la Conferinta „Arbitrajul – jurisdictie alternativa ” care are loc în data de 18 mai 2017 incepand cu ora 14:00 , in Sala de Conferințe Daimond a Hotelului Best din Ploiesti, b-dul Republicii nr. 154.

În cadrul evenimentului vor fi dezbătute aspecte privitoare la istoria arbitrajului instituționalizat, convenția și hotărârea arbitrală, capacitatea instituțiilor publice de a încheia convenții arbitrale, punerea în executare a hotărârilor arbitrale, interdependența dintre profesia de arbitru și celelalte profesii juridice.

loading...

Tribunalul Permanent de Arbitraj Institutionalizat‎ va invita la Conferinta „Arbitrajul – jurisdictie alternativa „

Organizarea conferinței este susținută financiar de S.A.I. SIRA S.A.

Intrarea este gratuită.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*