Home » Sport » Volei » Volei : Aleksandar BLAGOJEVIC, o noua achizitie pentru S.C.M. “U” Craiova

Volei : Aleksandar BLAGOJEVIC, o noua achizitie pentru S.C.M. “U” Craiova

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

S.C.M. “U” Craiova a realizat inca un transfer in aceasta perioada si anume un jucator sarb .

Jucătorul Aleksandar BLAGOJEVIC va evolua în sezonul 2017/2018 la echipa de volei masculin a S.C.M. Craiova.

Aleksandar Blagojevic joacă pe postul de universal, este născut la data de 05.08.1993, are 2,00 m înălţime.

loading...

Noul component al S.C.M. “U” Craiova se va transfera de la Steaua Roşie Belgrad, unde a evoluat în ultimele trei sezoane.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*