Home » Sport » Volei » Volei : Echipa de volei masculin S.C.M. ”U” Craiova a demarat pregatirile !

Volei : Echipa de volei masculin S.C.M. ”U” Craiova a demarat pregatirile !

loading...
Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

Lotul echipei de volei masculin S.C.M. ”U” Craiova a efectuat astăzi la prânz prima ședință de pregătire sub comanda tehnicienilor Dănuț Pascu și Claudiu Mitru.

La prima ședință de pregătire au fost prezenți: Aleksandar BLAGOJEVIC, Sergio DIACONESCU, Bogdan ENE, Laurențiu MARCIU, Blazo MILIC, Sequiel Velez SANCHEZ, Jani Petteri SIPPOLA, Ionuţ TELELEU, Filip TODOR.

loading...

Dănuț PASCU, antrenor S.C.M. CRAIOVA: ” Lotul s-a reunit în decursul a câteva zile având jucători care au venit din diferite colțuri ale lumii. Astăzi am avut primul antrenament și am demarat programul de pregătire pe care l-am conturat până la startul sezonului competițional 2017-2018. Cu toate acestea nu suntem în formulă completă având în vedere că Răzvan OLTEANU și Cătălin MIRON sunt în lotul național care reprezintă România la Universiada de vară de la Taipei, iar Nikola ROSIC se află în pregătire cu selecționata Serbiei, formație calificată la Turneul final al Campionatului European. La momentul actual mai avem discuții cu doi jucători urmând să stabilim dacă ajungem la un acord pentru ca ei să evolueze în sezonul viitor pentru echipa noastră.”

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*