Home » Sport » Volei » Volei : Trei transferuri pentru echipa de volei S.C.M. “U” Craiova

Volei : Trei transferuri pentru echipa de volei S.C.M. “U” Craiova

loading...

Trei transferuri pentru echipa de volei S.C.M. “U” Craiova au fost realizate ieri . Va prezentam cele trei transferuri : Sanchez Velez Sequiel , Blazo MILIC si Nikola ROSIC.

Primul transfer este capitanul nationalei din Puerto Rico.

Sanchez Velez Sequiel va evolua în sezonul 2017/2018 la echipa de volei masculin a S.C.M. Craiova.

Portoricanul Sanchez Velez Sequiel joacă pe postul de extremă, este născut la data de 24.03.1990, are 1, 92 m înălţime şi este căpitan al naţionalei din Puerto Rico.

Se transferă de la echipa Mets de Guaynabo Champion din Puerto Rico.

S.C.M. Craiova a ajuns la o înţelegere cu Blazo MILIC pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin.

Jucătorul va juca pe postul de centru, este născut la data de 22.11.1987, are 2,10 m înălţime şi este component al naţionalei din Muntenegru.

Nikola ROSIC a ajuns la o înţelegere cu S.C.M. “U” Craiova pentru a evolua în sezonul viitor la echipa de volei masculin.

Nikola Rosic – libero, născut la data de 05.08.1984, 1.92 m. înălţime, este component al naţionalei Serbiei.

În România a jucat la Tomis Constanţa şi Arcada Galaţi, iar în Europa, la echipe din Elveţia, Germania şi Serbia.

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal : Alexandru Baluta clarifica situatia lui la CS U Craiova

Alexandru Băluță îi liniștește pe suporterii CS U Craiova. Cea mai mare dorință a căpitanului este să câștige, în acest...

Închide