Home » Sport » Volei » Volei : Vicecampionii debuteaza cu o nou-promovata

Volei : Vicecampionii debuteaza cu o nou-promovata

loading...

Antrenorul echipei de volei masculin a S.C.M. “U” Craiova şi jucătorii Bogdan ENE şi Mirko RADEVIC, au vorbit, joi, 05.10.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre primul meci din noul sezon al Diviziei A1 de volei masculin, dintre S.C.M. “U” Craiova şi C.S.S. 2 Baia Mare, care se va desfăşura sâmbătă, 07.10.2017, la ora 17:00, în Sala Polivalentă.

Bogdan Ene, jucător S.C.M. Craiova:

“Sâmbătă pornim la drum cu o formula nouă de echipă şi cu ambiţii la fel de mari. Începem sezonul cu echipa a doua din Baia Mare, o nou-promovată, despre care nu ştim mare lucru. Sigur vom face o analiză şi vom vedea ce potential au. Va fi un început interesant de campionat şi sunt încrezător că vom obţine rezultate pozitive.”

Mirko RADEVIC, jucător S.C.M. Craiova:

“După perioada de pregătire încep meciurile oficiale şi sunt convins că vom începe cu dreptul. Nu ştiu detalii despre adversarii de sâmbătă, însă ştiu care este valoarea noastră şi trebuie să ne impunem.”

Dănuţ PASCU, antrenor S.C.M. Craiova:

“Urmează un campionat mult mai echilibrat față de cel din sezonul precedent. S-au făcut investiții mari la numite echipe, au sosit în România jucători de mare valoare, iar dorințele celor care investesc sunt mai mari. Va fi o luptă aprigă pentru titlul de campioană, pentru medalii, pentru participarea în cupele europene. Noi suntem obligați să menținem nivelul de performanță pe care l-am atins în ultimele sezoane. Obiectivul echipei este calificare în cupele europene. Trebuie să ne concentrăm mai mult la fiecare meci și să nu mai cedăm puncte cu echipele mai slab cotate deât noi. Întâlnim în prima etapă nou-promovata CSS 2 Baia Mare, trebuie să fim atenți pentru că este o echipă total schimbată față de cea care a obținut promovarea. Are în componeță atât jucători străini, dar și români cu experiență.”

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Baschet : Baschetbalistii vor sa se revanseze in campionat

Jucătorii Iulian ORBEANU şi Goran MARTINIC, au vorbit, joi, 05.10.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre primul meci din...

Închide