Home » Sport » Volei » Volei : Voleibalistii, vizitati de elevii Scolii Gimnaziale din Mirsani

Volei : Voleibalistii, vizitati de elevii Scolii Gimnaziale din Mirsani

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

La antrenamentul de marți seara, din data de 26.09.2017, echipa de volei masculin a primit vizita unui grup de elevi de la Școala Gimnazial din Mirsani. Copiii au dorit să cunoască viața de sportiv și, în special, a jucătorilor de volei.

Jucătorii noștri i-au primit cu mult drag, au interacționat cu copiii, le-au arătat primele noțiuni din volei, au făcut poze și au participat la discuții interesante.

loading...

Elevii s-au arătat foarte încântaţi de această experienţă şi au dat asigurări că vor veni la Craiova la meciurile din campionat, dar și din CEV Cup, dar îi vor invita pe alb-albaştri și în sala de sport a şcolii din Mirsani.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555