Home » Sport » Volei » Volei : VOLEIBALISTII VOR TREI PUNCTE CU “U” CLUJ

Volei : VOLEIBALISTII VOR TREI PUNCTE CU “U” CLUJ

loading...

Jucătorii echipei de volei masculin a S.C.M. “U” Craiova, Bogdan ENE şi Ion TELELEU, au vorbit, joi, 26.10.2017, în cadrul unei conferinţe de presă, despre meciul din etapa a V-a din Divizia A1 de volei masculin, dintre S.C.M. “U” Craiova şi C.S.”U” Cluj, care se va desfăşura sâmbătă, 28.10.2017, la ora 17:30, în Sala Polivalentă.

Bogdan ENE, jucător S.C.M. Craiova:

“Ne aşteaptă un meci în care trebuie să fim atenţi, să nu fim surprinşi de echipa din Cluj. Trebuie să ne pregătim foarte bine şi să obţinem cele trei puncte. Este un campionat imprevizibil, cu multe surprize şi nu avem voie să facem paşi greşiţi. ”

Ion TELELEU, jucător S.C.M. Craiova:

“Va fi o partidă dificilă cu “U” Cluj, care a făcut câteva surprize în acest sezon. Trebuie să ne facem jocul nostru şi să luăm cele trei puncte. Ne aşteaptă un program dificil în partidele viitoare, de aceea sâmbătă nu trebuie să facem paşi greşiţi. O luăm meci cu meci, ne omogenizăm şi sper să avem rezultate bune.”

Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan

Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume !
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul … trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*