Home » Eveniment » ZIUA MONDIALA A VANATORII DRAGONULUI

ZIUA MONDIALA A VANATORII DRAGONULUI

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest1Share on Tumblr0Share on LinkedIn0Print this page

ZIUA MONDIALA A VANATORII DRAGONULUI

ZIUA MONDIALA A VANATORII DRAGONULUI are loc si in Craiova duminica 18 iunie incepand cu ora 16:00 la Archery – Airsoft Craiova situat in Brazda lui Novac, Bvd. Dacia, nr. 215, Regia de tutun.

Visează la lucruri mari. Trage drept. Tinteste lucruri mici.

Pentru a doua oara in Romania, sarbatorim Ziua mondiala a vanatorii de dragoni, un eveniment caritabil la care participa anual mii de oameni, din aproape 30 de tari.

loading...

Fiţi alături de noi când vom trage cu arcul împreună cu mii de arcaşi din întreaga lume la cea de-a 4-a ediţie a Zilei Mondiale a Vânătorii Dragonului
Noi va punem la dispozitie echipamentul (arc, sageti, tinte in forma de dragoni) si va asteptam, in schimb, cu mic cu mare, cu chef de tras, si o donatie minima de 10 RON.
Banii strânşi vor fi donaţi unei fetite de 8 ani din Craiova, care v-a fi prezenta la eveniment. Diagnosticul fiind Nefroblastom stâng trifazic . Boala s- a declanșat în august 2011. A fost operată la Spitalul Grigore Alexandrescu in București. I s-a extirpat rinichiul stâng după care a urmat o cură de chimioterapie. Nu a dat niciun rezultat și a mers in Italia la Roma la Spitalul Bambino Gesu, se pare ca boala a recidivat. În loja unde a avut rinichiul s-au format două tumori.Una lichidă de mărimea unei mingi de handbal și alta solida un pic mai mică. A urmat o altă intervenție chirurgicală in urma căreia i s-a scos tumora lichidă și a început o altă cură de chimioterapie împărțită în 4 etape. Recidiva a fost în august 2013 După chimioterapie , pe 7 februarie 2014 a făcut ultima operație în urma căreia s- a extirpat tumora rămasă. A urmat 15 ședințe de radioterapie după care a făcut autotransplant de celule
Haideti sa demonstram inca o data ca si noi oltenii avem suflet.

ZIUA MONDIALA A VANATORII DRAGONULUI

– Tragerea se va face indoor in cadrul Clubului Sportiv Archery Craiova situat in interiorul fostei Regii de Tutun din Brazda lui Novac (ROCADA)
– Începătorii sunt încurajaţi să participe şi sunt bineveniţi
– Arcuri pentru copii şi adulţi vor fi puse la dispoziţia dvs.

Ajuta si tu Jurnal de Craiova !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
Cine sunt eu ? Ceea ce vezi aici ! Sunt cel care a dat viata acestui proiect si ma bucur de fiecare clipa ! Jurnal de Craiova este o parte din mine si din viata mea ! Un proiect care incearca sa faca diferenta spunand lucrurilor pe nume ! De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Verification: 405dde8e8be26555