10 ani de la primul zbor de pe Aeroportul Internațional din Craiova ! La mulți ani, Wizz Air Craiova!

0
324

Wizz Air a sărbătorit, în acest weekend, 10 ani de la primul zbor de pe Aeroportul Internațional din Craiova către Milano pe data de 13 mai 2013.

În prezent, Wizz Air operează zboruri regulate din Craiova către Bruxelles, Paris, Köln, Bologna, Milano, Roma, Barcelona, Madrid, Birmingham și Londra.

“Aniversăm astăzi un moment important pentru Aeroportul International Craiova – 10ani de la prima cursa operată de partenerul nostru principal – Wizz Air, căruia dorim să-i mulțumim pentru încredere, profesionalism, constanță și șansa pe care le-o oferă oltenilor să călătorească către principalele destinații europene.
De-a lungul celor 10 ani de activitate de pe Aeroportul Internațional Craiova, peste 2,8 milioane de pasageri au ales cu încredere serviciile Wizz Air.
Ne bazăm în continuare pe relația solidă pe care o avem cu partenerul Wizz Air, companie care reprezintă pentru noi un element vital în strategia de dezvoltare a regiunii Oltenia, creând conexiuni atât la nivel economic și social, dar și în plan #turistic.
Ca și în cei 10 ani de la primul zbor, îi asigurăm că depunem toate eforturile pentru a susține noi rute, prin toate proiectele aflate în curs de implementare de modernizare și extindere a terminalelor, astfel încât să putem oferi cele mai bune condiții de călătorie pentru #pasagerii noștri.”, a declarat directorul Aeroportului Craiova, Sorin Manda.

“Astazi am sarbatorit alaturi de pasagerii curselor de Koln si Roma, 10 ani de la prima cursa Wizz Air operata de pe Aeroportul International Craiova: Craiova – Milano (Bergamo) 13 iunie 2013.?
Pasagerii au avut parte de o surpriza, avand posibilitatea sa castige un voucher de 100 de euro oferit de Wizz Air daca inscriu pozele facute la cabina foto. Acestia trebuie sa taguiasca pagina de facebook sau instagram a aeroportului iar castigatorul va fi ales prin random.org in cursul zilei de luni 15 mai.”, au mentionat pe pagina de socializare a Aeroportului International Craiova..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.