10 August – Marele protest din Capitala si alte proteste in tara ! Craiova zace inca in comunism ….

0
36

10 August a fost si ramane in istorie ca o zi neagra pentru democratia din Romania care este pusa de multe ori sub semnul violentelor dar si al atacurilor din partea Jandarmeriei .

In Bucuresti 10 august a inceput cu o cearta dintre Malin Bot si Dide chiar in Piata Victoriei, ce au de impartit nu stim dar un lucru este cert : pacat de cei care au fost sute de zile in piata ! Din punctul meu de vedere , ei trebuia sa organizeze acest protest pentru ca exista un grup mic dar cu o putere de lupta greu de explicat .

Numarul exact nu il stim dar un lucru este cert , 250.000 de oameni care au fost anul trecut ramane in istorie , anul acesta au fost din imaginile vazute de mine aproximativ 50.000 de persoane in Piata Victoriei .

Citeste si :  Criminalul din Caracal este AUDIAT la Craiova! La plecarea din Caracal era sa fie LINSAT

Probabil a fost o comemorare nici gand de protest pentru ca existenta unei scene acolo spune defapt ce au dorit sa fie anul acesta in 10 august.

Violentele au fost putine si anihilate de jandarmi iar ce putem nota a fost prezenta chiar daca in numar mic a Diasporei .

Un pensionar a afisat, sambata, in Piata Victoriei, un banner mare cu mesajul „Politia si Jandarmeria, slugi ale PSD” chiar in fata jandarmilor. Acestia nu au indraznit sa reactioneze.

Citeste si :  Acum un an Romania si-a luat RAMAS BUN de la Regele Mihai

Jandarmeria si-a schimbat radical atitudinea, comparativ cu protestul din 10 august 2018. Bastoanele, gazele si costumele de lupta au ramas in garnizoane, la fel si tunurile de apa. Jandarmii au fost in tinute de vara si nu i-au impiedicat pe protestatari sa ocupe bulevardele sau sa inainte spre guvern.

10 August - Marele protest din Capitala si alte proteste in tara ! Craiova zace inca in comunism ....
10 August – Marele protest din Capitala si alte proteste in tara ! Craiova zace inca in comunism ….

La Craiova situatia a fost in tonul orasului, un oras comunist care nu are sanse prea curand sa scape de aceasta eticheta . Maximul numarului celor prezenti in Piata Mihai Viteazu a fost 110. Multi au fost plecati la Bucuresti pentru ca selfiul de la Craiova nu avea valoare .

E firesc si normal sa afisam o poza pe feisbuc dar sa traim in mizerie si comunism ..

Citeste si :  Inca un tramvai tras de celebra Basculanta !

De notat pe langa dezinformarea unei pagini de facebook care a schimbat armele din ce am discutat eu aseara , nu a fost aprinsa lumina in Piata .

Postul de televiziune Realitatea TV a vrut sa transmita in direct unele imagini dar … surpriza ! Lumina nu a fost aprinsa in Piata .. Bezna City ? Exact !

La 45 de minute au zis si ei ca e cazul sa dea drumul la lumina .. Si pentru ca nu facem afirmatii aiurea va rog sa priviti de la minutul 12 :

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.