10 NOIEMBRIE ELIBERAM DOLJUL DE CIUMA ROSIE !

0
808

Judetul Dolj este locul unde PSD a reusit sa duca inselatoria la rang de arta iar tot aici democratia lipseste cu desavarsire . Pe 10 noiembrie este prima ocazie sa invingem Ciuma Rosie si sa eliberam judetul Dolj de baronii care au saracit acest judet .

Din pacate multe nu se cunosc iar cele care am reusit sa le prezentam nu au ajuns la cei din mediul rural care inca traiesc in comunism . Este nevoie de schimbare si nu la alegerile locale care au loc anul viitor ,este nevoie de schimbare pe 10 noiembrie .

De ce sunt importante aceste alegeri ? Pentru ca sunt ultimele inaintea celor locale . Reprezinta o radiografie de la care se poate pleca in viitoarea campanie electorala .

Judetul Dolj este unul din cele mai sarace iar proiectele pe fonduri europene sunt aproape de zero .
Aici CORUPTIA si-a dat doctoratul ! Terenuri luate abuziv de baronii PSD , fondurile publice directionate la firmele de casa ale PSD-ului si aparatul administrativ umflat de functii sunt doar cateva din exemple .

Langa Craiova , in localitatea Podari , au „reusit” sa aduca un mare investitor care a dus o campanie mincinoasa cu concursul autoritatilor . Tot acolo ,administratorul public ne aduce aminte de epoca comunista iar consiliul local (majoritar PSD) nu realizeaza ca suntem in 2019.

Abuzurile din Podari sunt unele publice iar altele urmeaza in curand sa fie devoalate in proiectele noastre.
Ce a reusit administratia din Podari , nu a reusit nimeni sa faca asa ceva in Romania ! Craiova este poluata cu buna stiinta ..

Ramanem tot langa Craiova si aflam ca la Isalnita , chiar daca nu au fost devoalate in presa, problemele sunt destul de multe iar abuzurile nu lipsesc . Aflam ca un trotuar de 50 de cm (maxim) a costat aproximativ 2,5 milioane de euro si tot acolo aflam ca taxa de gunoi a crescut de 5 ori , chiar daca in cadrul unei sedinte Consiliul Local Isalnita a avut o propunere prin care cetatenii sa poata sorta gunoiul in tomberoane diferite , din pacate aceasta a fost refuzata chiar daca scadea cantitatea de deseuri facturata si astfel valoarea facturilor scadea considerabil .

Continuam cu Comuna Carpen care reuseste sa fie fruntase la abuzuri . Nu stiu ce criterii trebuie pentru a face un top al abuzurilor dar ne gandim si la asta in viitorul apropiat . Aici drumurile sunt de cea mai proasta calitate chiar daca primaria a cumparat un Buldoexcavator.

Drumurile in CARPEN,Cleanov si Geblesti,arata ca dupa potop,podurile si podetele la fel,drumurile de exploatare agricolă DEZASTRU mare isi rup fermieri utilajele pe ele.

Carpen se poate „lauda” cu proiecte din PNDL 1 . Din pacate executia lor lasa de dorit. Tot in Carpen salariile sunt de peste 30.000 de luna (doar primele 4 functii administrative) chiar daca comuna nu are decat 2000 de persoane …

Sunt multe de spus dar ce conteaza este ca pe 10 NOIEMBRIE ELIBERAM DOLJUL DE CIUMA ROSIE !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.