10 octombrie inchide traficul pe A1 -se incepe realizarea conexiunii cu lotul 4 al autostrazii

0
41

10 octombrie inchide traficul pe A1 -se incepe realizarea conexiunii cu lotul 4 al autostrazii 1Astazi, 10 octombrie, vor incepe efectiv lucrarile de realizare a conexiunii intre sectorul de autostrada Deva – Orastie cu lotul 4 al autostrazii Lugoj – Deva.In aceasta perioada sunt in derulare procedurile necesare pentru montarea indicatoarelor.

Avand in vedere numarul mare de indicatoare rutiere de informare a participantilor la trafic ce trebuie montate pe drumurile nationale (DN 76, nodurile cu DN 7 la Soimus – Deva si DN 7 Simeria) si in special pe tronsonul de autostrada, pentru iesirea din trafic, CNAIR si Antreprenorul au luat decizia de a inchide traficul pe sectorul A1, Soimus – Simeria incepand de miercuri, 10 octombrie.

Citeste si :  10. X. 2018 - simbolul numeric si karmic al datei de azi - 10 10

In aceasta perioada, cele mai importante lucrari au loc in zona versantului Soimus si la realizarea bretelelor de acces care vor asigura relatiile de circulatie in nodul Soimus. In paralel, pe restul sectorului de autostrada, antreprenorul continua lucrarile pentru siguranta circulatiei, montarea de parapet de protectie si panouri fono-absorbante, scurgerea apelor, realizarea taluzurilor, precum si la Centrul de Intretinere Soimus.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  Picatura de ISTORIE – 10 Octombrie

10 octombrie inchide traficul pe A1 -se incepe realizarea conexiunii cu lotul 4 al autostrazii 2Antreprenorul a dat asigurari ca va lua toate masurile pentru a eficientiza interventia necesara realizarii racordului si estimeaza ca va finaliza lucrarile in data de 15 noiembrie 2018.

Circulatia rutiera va fi inchisa pe o lungime de aproximativ 13 kilometri pe tronsonul cuprins intre nodul rutier Soimus si nodul rutier Simeria, traficul urmand sa se desfasoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.