Home » Actualitate » Actualitate Dolj » 160 copii din Filiasi si Bailesti s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zambete Colgate

160 copii din Filiasi si Bailesti s-au bucurat de consultații stomatologice gratuite prin Programul Zambete Colgate

București, 24 noiembrie 2017În weekendul 18 – 19 noiembrie, Colgate®, în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România, a demarat în județul Dolj, Programul Zâmbete Colgate®, parte din campania România merită zâmbete Colgate®. 160 elevi din clasele primare 0-IV, din Filiași și Băilești, au beneficiat de consultații stomatologice gratuite, un diagnostic cu recomandări pentru tratament, sfaturi de sănătate orală pentru un zâmbet sănătos și mostre gratuite de produse de îngrijire orală.

 

Au beneficiat de consultații stomatologice un număr de 160 de elevi (97 din Filiași și 63 din Băilești), mulți dintre ei aflându-se pentru prima dată la un astfel de consult. În special părinții copiilor au fost foarte mulțumiți de sfaturile primite și de timpul agreabil petrecut alături de copii și voluntari (la lecția de igienă, filmulețe educative, jocuri etc.). Medicii stomatologi care au asigurat consultațiile au fost foarte bucuroși să se alăture inițiativei, iar pentru filială înseamnă noi voluntari cu care să facem lucruri frumoase și pe viitor!” a declarat Maria Vintilă, Director Crucea Roșie Filiala Dolj.     

În județul Dolj, consultațiile stomatologice gratuite din cadrul programului au avut loc în Filiași, în data de 18 noiembrie, la Școala Gimnazială Filiași, și în Băilești, în data de 19 noiembrie, la Liceul ”Mihai Viteazu”. Pe lângă consultații, copiii au avut parte de lecții de igienă orală, oferite de voluntarii Crucii Roșii și desfășurate în prezența părinților, dar și de o zonă de joacă unde l-au întâlnit pe îndrăgitul Doctor Măseluță.

 

Programul Zâmbete Colgate®, cu sprijinul filialelor de Cruce Roșie din țară, se desfășoară în 20 de orașe mici din 10 județe din România, în perioada 7 octombrie – 17 decembrie, și continuă misiunea Colgate® de educare cu privire la importanța vizitelor periodice la medicul dentist și a igienei orale zilnice, de la vârste fragede.

În paralel, Colgate® desfășoară Programul Colgate® Bright Smiles, Bright Futures™, care a ajuns la cea de-a 25-a ediție de la implementare. Colgate® a livrat cu succes mesaje educaționale pentru mai mult de 5.900.000 de elevi, număr care va crește în acest an cu 200.000 de elevi din școli din toată țara, din zona urbană și cea rurală. Începând cu anul 2015, programul se derulează în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România.

Despre Colgate-Palmolive

 

Colgate-Palmolive este liderul mondial în îngrijirea orală, cu scopul de a îmbunătăți sănătatea orală în lumea întreagă. Compania are branduri de top în categorii de paste de dinți și periuțe de dinți în diferite părți ale lumii, branduri recunoscute pe plan internațional: Colgate®, Colgate Total®, Maximum Cavity Protection plus Sugar Acid Neutraliser ™, Sensitive Pro-Relief ™, Max White One®, Elmex® , Meridol® și Duraphat®. Dezvoltarea cu succes a Colgate-Palmolive continuă prin lansarea de produse inovatoare și un angajament puternic față de dentiști, pacienți și comunitățile lor. Colgate-Palmolive România se implică activ şi investeşte anual într-o serie de programe educaţionale adresate publicului larg, în care sunt implicate mediile universitare şi profesionale medicale, toate având ca scop îmbunătăţirea parametrilor sănătăţii orale pentru populaţia din România.

 

Pentru mai multe informații despre proiectele globale Colgate®, vizitați website-ul companiei www.colgatepalmolive.com, iar pentru informații specializate accesați www.colgateprofessional.co.uk, www.colgateoralhealthnetwork.com, dar și www.colgate.ro.

 

Pentru a afla mai multe despre Programul Colgate, dedicat sănătății orale, – Bright Smiles, Bright Futures® – vă rugăm să vizitați http://www.colgatebsbf.com și pentru a vă informa despre sprijinul pe care Colgate îl acordă Alliance for a Cavity-Free Future, vizitați www.allianceforacavityfreefuture.eu.

 

Despre Crucea Roșie Română

 

Societatea Națională de Cruce Roșie din România, organizație umanitară care funcționează neîntrerupt din 1876 în scopul prevenirii și alinării suferințelor oamenilor, fără nici o deosebire în ceea ce priveste naționalitatea, rasa, religia, vârsta, sexul, apartenența militară, socială sau politică.

Prin activitățile pe care le desfășoară contribuie și la ameliorarea stării de sănătate, la prevenirea îmbolnăvirilor si la alinarea suferințelor prin programe de întrajutorare în beneficiul colectivității. Proiectul de educație pentru sănătate desfășurat împreună cu Colgate este parte din această componentă importantă a activității organizației.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
Fotbal / Liga Doljului : Liderul FC U Craiova intalneste ultima clasata la Amarastii de Jos !

Liga Doljului a ajuns la etapa cu numarul 16 in care capul de afis il tine intalnirea dintre FC U...

Închide