Doi tineri arestati după ce au inscenat un jaf

0
1188

Doi tineri arestati după ce au inscenat un jaf 1Doi tineri din Cetate au fost retinuti de politisti, dupa ce au incercat sa insceneze un jaf . Planurile lor au fost aflate si de politisti, care, in urma investigatiilor efectuate, au pus cap la cap informatiile si au descoperit ca situatia reala era de fapt alta.

Luni, 21 ianuarie, politisti din cadrul Politiei Municipiului Calafat au fost sesizati de o tanara de 20 de ani, din Cetate, cu privire la faptul ca, in agentia de jocuri de noroc unde lucreaza, a intrat o persoana necunoscuta, cu cagula pe fata, care, prin folosirea de amenintari cu un pistol, a sustras banii din incasari.

Ajunsi la fata locului, politistilor li s-a prezentat situatia de catre casiera, care a sustinut ca in timp ce se afla singura in agentie si colecta banii din aparatele de jocuri mecanice, in interior a patruns un barbat, imbracat in haine de culoare inchisa, cu fata acoperita si care, amenintand-o cu un pistol, a determinat-o sa-i dea toti banii.

Ulterior, in cauza au fost efectuate activitati de cercetare penala de catre politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si Politiei Municipiului Calafat, in urma carora s-a stabilit faptul ca situatia reala era de fapt alta.

Casiera care a sesizat infractiunea s-ar fi inteles cu un tanar de 20 de ani, din Cetate, sa insceneze toata povestea si sa o prezinte politiei si administratorului societatii, pentru a beneficia de banii proveniti din incasari.

 

Cei doi ar fi stabilit, in prealabil, ca in seara zilei de 21 ianuarie, la o anumita ora, tanarul sa vina la sediul salii de jocuri cu un pistol de jucarie si cu fata acoperita, iar casiera sa para speriata si sa ii dea acestuia suma de bani incasata, pe care ulterior sa o imparta intre ei.

Planul lor a fost dejucat de politisti, care au recuperat prejudiciul in valoare de aproximativ 7.000 de lei si l-au restituit persoanei vatamate.

Astfel, in baza probatoriului administrat, cei doi tineri au fost retinuti de politisti pentru 24 de ore, pentru savarsirea infractiunilor de inselaciune si inducerea in eroare a organelor judiciare, acestia fiind introdusi in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Dolj.

In cursul acestei zile, cei in cauza urmeaza sa fie prezentati unitatii de parchet cu propunere de arestare preventiva.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.