Centrul de Cardiologie de la SJU inca isi asteapta medicii

0
70

Centrul de Cardiologie de la SJU inca isi asteapta medicii 1Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara din cadrul SJU inca nu poate asigura linie de garda. Reprezentantii spitalului sustin ca mai sunt decat cativa pasi de facut pana cand in clinica o sa poate fi tratate si urgentele de infarct miocardic. Momentan urgentele sunt trimise pentru interventii chirurgicale in alte orase.

Centrul este dotat corespunzator cu aparatura si materiale sanitare pentru de interventii de urgenta, insa nu are personal suficient pentru a putea asigura o activitate permanenta, o linie de garda. Este nevoie de scoaterea posturilor medicale la concurs. Pentru acest lucru, conducerea spitalului a solicitat Ministerului Sanatatii scoaterea la concurs a mai multor posturi pentru medici si personal medical auxiliar.Ministerul a declarat ca posturile au fost deblocate si ca urmeaza sa fie publicat anuntul pentru origanizarea concursului
In acest moment se fac decat interventii chirurgicale programate. La sfarsitul anului 2018 , in clinica au fost efectuate mai mult de 400 de proceduri de montare de stenturi si stimulatoare cardiace

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Accident grav, cu un TIR si doua masini. O femeie de 30 de ani a murit.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Singura interventie de urgenta a fost in cazul lui Florin Busuioc. Dupa asigurarea liniei de garda se pot efectua si cazurile de infarct miocardic in regim de urgenta. In acest moment cazurile de urgenta sunt trimise la Bucuresti si Timisoara.Clinica de Cardiologie Interventionala si Chirurgie Cardiovasculara a fost construita in patru ani si inaugurata in luna mai 2018. Valoarea echipamentelor si dotarilor din Clinica de Cardiologie Interventionala este de aproximativ doua milioane de euro.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.