50 de utilaje îndepărtează zăpada din Craiova

0
395

50 de utilaje acționează încă de zi noapte pe străzile Craiovei pentru curățarea zăpezii și prevenirea formării poleiului.

„‼️ Acționăm încă din cursul nopții cu un număr de 50 de utilaje multifuncționale, încărcătoare și ATV-uri pentru trotuare.
✅ ️Se lucrează pe trotuare cu 500 de angajați de la regiile din subordinea Primăriei Craiova și s-au folosit, până acum, aproximativ 200 de tone de material antiderapant.

➡️ S-a acționat cu prioritate pe străzile de categoria 1, bulevarde, străzile cu circulatie intensa, urmând a se interveni in plan secund, in zona cartierelor de case.
🔺 ️Rugăm cetățenii să circule cu atenție în parcuri, pentru că angajații RAADPFL scutură copacii de pe aleile principale, pentru a preveni orice pericol.

‼️ De asemenea, reamintim persoanelor juridice că au obligația să debaraseze și să curețe de gheață și zăpadă trotuarul din fața spațiilor comerciale.
Până la această oră, s-a raportat că un număr de 6 copaci încărcați de zăpadă au căzut pe domeniul public, dar sunt deja în atenția lucrătorilor de la regii pentru a debarasa zonele.

🔴 Rugăm cetățenii să circule cu atenție și să apeleze telefonul cetățeanului 0251.984 pentru orice situație întâlnită!”, se arata in comunicatul emis de Primaria Craiova..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.