9 APRILIE – CARAVANA ECOLOGIZĂRII a fost cooptată de MINISTERUL MEDIULUI și ajunge în 7 localități din județul Dolj

0
205

CURĂȚĂM ROMÂNIA –CURATAM Doljul
9 APRILIE – CARAVANA ECOLOGIZĂRII a fost cooptată de MINISTERUL MEDIULUI și ajunge în 7 localități din județul Dolj

“În cadrul programului CURĂȚĂM ROMÂNIA derulat de Ministerul Mediului în județul Dolj, la sediul Comisariatului Judetean al GNM ,in data de 04.04.2022 , s-a constituit grupul de lucru din reprezentantii Consiliul Județean Dolj, Primăria Municipiului Craiova, Garda de Mediu Dolj, ADI ECODOLJ, Eco Sud, Direcția Regională de Drumuri și Poduri, Sistemul de Gospodărire a Apelor Dolj, Direcția Silvică Dolj si Sc Iridex Group Salubrizare.

Grupul de lucru si Sc Iridex Group Salubrizare organizează maratonul ecologizării, sâmbătă, 9 aprilie 2022. CARAVANA ECOLOGIZĂRII continuă periplul în județul Dolj, iar de această dată are un obiectiv și mai ambițios: ecologizarea simultană a șapte localități din județul Dolj, inclusiv zone din Municipiul Craiova. Proiectul CARAVANA ECOLOGIZĂRII, lansat cu o săptămână în urmă, de echipa Iridex Group Salubrizare, a fost cooptat la nivel național de către Ministerul Mediului, în cadrul proiectului CURĂȚĂM ROMÂNIA. Împreună suntem și mai puternici. De aceea, sâmbătă 9 aprilie 2022, așteptăm alături de noi voluntari din toate zonele ce urmează să fie ecologizate, să arătăm că ne pasă de mediul în care trăim, de sănătatea noastră.

Rolul fiecărui primar și al fiecărui cetățean este primordial

CARAVANA ECOLOGIZĂRII este despre inițiativă, dorința de a arăta că se poate, despre puterea exemplului și grijă față de județul în care locuim. Pe lângă dorința de a face curățenie, voluntarii își doresc să accentueze simțul responsabilității, al răspunderii și al acțiunii imediate, când vine vorba de curățenia județului în care trăim. Echipa SC Iridex Group Salubrizare își dorește să încurajeze comunitățile să acționeze în mod responsabil față de mediu, ori de câte ori întâlnesc situații în care deșeurile au fost depozitate în mod necorespunzător.

Localitățile în care se va derula MARATONUL ECOLOGIZĂRII, în data de 9 aprilie sunt: Desa, Galicea Mare, Ostroveni, Filiași, Malu Mare, Podari, Municipiul Craiova.
CARAVANA ECOLOGIZĂRII oferă un mediu oportun de informare și conștientizare cu privire la colectarea separată, în special în ceea ce privește comunicarea cu oamenii care locuiesc în mediul rural. Fiecare dintre noi are puterea și obligația de a influența procesul de ecologizare. Protejarea mediului înconjurător nu este numai datoria statului sau a voluntarilor. Fiecare dintre noi trebuie să avem un comportament responsabil și să protejăm mediul înconjurător, pentru sănătatea noastră.” mentioneaza Garda de Mediu Dolj pe pagina de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.