A APARUT ALBUMUL CRAIOVA DE IERI 1927-1947!

1
413

Albumul este rodul muncii de doi ani a unei echipe de pasionati ai istoriei orasului Craiova si reuneste fotografii inedite din colectii publice si private care acopera intervalul cuprins intre moartea regelui Ferdinand si abdicarea regelui Mihai l.
Acest volum deosebit este un demers indreptat spre cunoasterea trecutului acestui oras, o incercare de aducere la cunostinta publicului larg a realitatilor Craiovei din preajma celui de Al Doilea Razboi Mondial, prezentand atat cladiri, strazi sau locuri publice, cat si o oglinda a societatii din perioada respectiva.

Conceput ca un produs de inalta calitate, albumul a fost tiparit la Tipografia Prod Com Targu Jiu, furnizor principal de produse tipografice pentru hypermarketurile din Romania ..

Albumul ,Craiova de ieri 1927-1947 este in format 240x320mm, pe hartie mata, legat, cu coperta cartonata si supracoperta, bilingv roman-englez, avand 240 de pagini.

Incepand de astazi, albumul este disponibil prin comanda la adresa de mail olteniamea@gmail.com . Este suficient sa ne lasati datele de contact si cate exemplare doriti. In cel mai scurt timp va vom contacta. Putem livra si institutiilor interesate.
Pretul unui exemplar este 135 lei.
Pentru doritorii din tara asiguram transportul gratuit incepand cu al doilea exemplar comandat. Livrarea se face prin serviciile Postei Romane, plata ramburs. Pentru livrare direct la domiciliu, putem expedia prin serviciul Prioripost al Postei Romane.

Va invitam la o plimbare prin Craiova de ieri!

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.