A aparut in Monitorul Oficial ! Accesul in sali de fitness DOAR cu programare. Numar LIMITAT de clienti. EVITAREA folosirii consecutive a aparatelor

0
250

Accesul in salile de fitness si aerobic se va face numai pe baza de programare si dupa triajul observational si termometrizare, conform Ordinului emis de Ministerul Tineretului si Sportului si Ministerul Sanatatii, publicat in Monitorul Oficial.

Se va tine evidenta persoanelor care au folosit sala in fiecare interval orar. Numarul de persoane care se antreneaza la un moment dat va fi limitat in functie de capacitatea salii, astfel incat fiecarei persoane sa-i revina un spatiu de 7 mp in cazul exercitiilor la aparate si 10 mp in cazul exercitiilor de tip aerobic.

Se va evita utilizarea aparatelor in regim de circuit si se va incuraja utilizarea unui singur tip de aparat in cadrul aceleiasi sesiuni de antrenament. Se delimiteaza spatiile de exercitii, cu mentinerea distantei fizice de minim 1,5 metri intre orice doua persoane la exercitiile pe aparate si de minim 2 metri la exercitiile de tip aerobic.

Aparatele vor fi dezinfectate inainte si dupa fiecare utilizator. De asemenea, se interzice folosirea in comun a dusurilor, saunei si altor zone cu risc mare de transmitere a virusului. Vestiarele trebuie sa fie prevazute cu materiale de curatenie si dezinfectie a mainilor si vor fi curatate inainte si dupa fiecare utilizare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.