A fost lansata Filiala Dolj a Partidului Republican din România

0
530

Partidul Republican din România a organizat sâmbătă, 04 noiembrie, lansarea oficială a filialei județene Dolj. La evenimentul de lansare au participat peste 350 de republicani doljeni.
George Simion, președintele AUR, prezent la evenimentul ce a avut loc la Craiova, s-a declarat încântat să vadă că foarte mulți tineri s-au implicat în cadrul filialei Dolj a Partidului Republicani, tineri republicani, patrioți, care pot contribui la înfrângerea partidelor sistemului și în acest județ.

Președintele Partidului Republican, Marian Cucșa, a declarat este bucuros să vadă „atâta energie și curaj în rândul tinerilor care conduc această filială”. „Doljul, un județ cu un număr mare de pensionari, antreprenori și fermieri, a fost adesea dezamăgit de guvernele PSD și PNL. Dar acum, cu această nouă filială, există speranță pentru un viitor mai bun. Le doresc mult succes lui Ștefan Anwar Alboeni, președintele filialei, și lui Andrei Voinea, prim-vicepreședintele filialei. Împreună cu George Simion și Alianța AUR vom lupta pentru o Românie mai bună în anul electoral 2024”, le-a transmis celor prezenți Marian Cucșa.

A fost lansata Filiala Dolj a Partidului Republican din România
A fost lansata Filiala Dolj a Partidului Republican din România

Ștefan Anwar Alboeni, președintele filialei Dolj a Partidului Republican, a arătat că Partidul Republican Dolj, alături de partenerii din Alianța AUR, „are puterea organizatorică necesară pentru a promova și a pune în aplicare orice idei cu potențial, orice inițiative care pot schimba viitorul comunității noastre. Avem oameni capabili și o organizare pe măsură. Îmbinând cele două calități și orientându-ne către nevoile cetățenilor, putem fi acea forță politică de care Doljul are nevoie după 30 de ani de pesedisme”.

El a adăugat că „alegerile de anul viitor sunt simple: între politicianismul pesedist și politicienii care vor, știu și pot să aducă schimbarea în bine în județ”.
La rândul său, Andrei Voinea, prim-vicepreședintele filialei, a precizat că „trebuie să le oferim doljenilor din toate comunitățile condiții de trai decente, la nivelul mileniului în care trăim”. „Am încredere că vom reuși ca prin multă muncă, eforturi susținute, să arătăm că se poate face treabă și la noi acasă, acolo unde oamenii și-au pierdut speranța din cauza veșnicului PSD. Le spun răspicat tuturor doljenilor că se poate ca lucrurile să se îndrepte în direcție pozitivă pentru comunitatea noastră, se poate ca în Dolj să răsară speranța!”, a conchis prim-vicepreședintele Partidului Republican Dolj.

Evenimentul a fost moderat de către secretarul general al Partidului Republican, Ionel Petre. Au mai fost prezenți la evenimentul de la Craiova Ioana Ramona Bruynseels, președinta organizatiei de femei AUR, Ringo Dămureanu, deputat AUR de Dolj, Daniela Călin – președinta organizatiei de femei a Partidului Republican.

Departamentul de comunicare al Partidului Republican din România

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.