A fost semnat Certificatul de urbanism pentru construcție și împrejmuire pentru Spitalul Regional de Urgență Craiova

0
318

Zilele trecute a fost publicat in SEAP anunțul privind inițierea licitației deschise pentru atribuirea contractului de servicii de supraveghere a lucrărilor de construcții – obiectiv de investiții “Spital Regional de Urgență Craiova” iar ieri a fost semnat Certificatul de urbanism pentru construcție și împrejmuire..

„Pas important pentru construirea Spitalului Regional de Urgență Craiova.
După ce în urmă cu mai puțin de o lună am avut o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor și furnizorilor de utilități, ieri, 1 August, am semnat Certificatul de urbanism pentru construcție și împrejmuire.

Cu o suprafață totală de aproximativ 250.000 metri pătrați, viitorul Spital Regional de Urgență va fi construit pe Strada Teilor, nr. 121, pe un teren preluat de la MaPN.
Viitorul Spital Regional va avea două clădiri separate, conectate printr-un coridor. Clădirea principală va avea șapte etaje și va găzdui toate departamentele spitalului principal, în timp ce a doua clădire va reprezenta Centrul de tratare a cancerului.

Acestea vor avea peste 800 de paturi de îngrijire medicală, 60 de paturi de urgență și 23 de camere de imagistică.
De asemenea, în proiect, sunt prevăzute aproape 1.200 de locuri de parcare, accese dedicate pentru ambulanțe, dar și infrastructura necesară intervenției de salvare aeriană.”, a scris Lia Olguta Vasilescu pe reteaua de socializare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.