A inceput campania de colectare a brazilor de Craciun ..

0
171

Reprezentantii Iridex Group Salubrizare au demarat o campanie de colectare a brazilor de Craciun in perioada 07 – 20 ianuarie 2022

“Iridex Group Salubrizare într-o campanie organizată alături de Primaria Municipiului Craiova roagă craiovenii ca în perioada 07 – 20 ianuarie 2022 să scoată brazii la platformele aferente blocurilor în care locuiesc.

Cei care locuiesc la case sunt rugați să scoată brazii lângă pubela maro, în ziua aferentă colectării acestui tip de pubelă dedicat bio-deșeurilor. Pentru a putea fi transportați cât mai ușor este recomandat, pe cât posibil, ca brazii să fie depozitați lângă pubelă, în bucăți cât mai mici.

După ce sunt colectați de la populație, brazii ajung în stația de la Mofleni unde sunt tocați și lăsați o perioadă în proces de pregătire. După această perioadă, o parte din materialul obținut este trimis către transformare în peleți la o fabrică din județ, iar o altă parte va fi folosită în parcuri și grădini, la spațiile verzi, fiind un material rășinos foarte bun pentru sol.

Incluși în circuitul de reciclare brazii se vor întoarce în natură!”, au declarat reprezentantii Iridex Group Salubrizare.

Visits: 26

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.