A inceput de azi sa cada un pantograf ! Multumim pentru programul “Transport de CALITATE “!

0
457

A inceput de azi sa cada un pantograf ! Multumim pentru programul "Transport de CALITATE "! 1Programul demarat de Lia Olguta Vasilescu si Radu Preda, “Transport de calitate”  azi a avut inca o scena : un pantograf de pe un tramvai a cazut in aceasta dimineata,in zona Ford Craiova (poarta 2).

Poza a fost publicata, in urma cateva minute, pe un grup de pe Facebook – Info Trafic Craiova si Dolj. „Pantograful s-a rupt dupa ce a fost agatat de firul de contact. S-a mai intamplat ceva asemanator si anul trecut, nu e prima oara, si e din cauza faptului ca in zona respectiva calea de rulare a tramvaiului nu a fost inca reabilitata. Urmeaza sa vina echipa de interventie pentru a constata ce trebuie facut“, a declarat Marcel Tanasescu, directorul RAT Craiova.

Pentru a avea o imagine de asamblu la ce a fost azi , ne jucam un pic cu cateva poze si apare un o imagine de pus in rama la viitoarele alegeri cand craiovenii vor iesi la vot :

A inceput de azi sa cada un pantograf ! Multumim pentru programul "Transport de CALITATE "! 2

Circulatia a fost reluata, iar tramvaiul defect a fost tras in bucla si a fost dus la depou cu celebra basculanta.

Avem o intrebare pentru cei care au initiat programul “Transport de calitate”  daca aveau asemenea asteptari .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.