A început montarea instalațiilor pentru sărbătorile de iarnă in centrul Craiovei …

0
342

A început montarea instalațiilor pentru sărbătorile de iarnă in centrul Craiovei . Ca si anul trecut, aproape 2 milioane de beculete se vor monta iar pe pe 17 noiembrie este programată deschiderea.

Craiova s-a clasat pe locul 3 în topul celor mai frumoase Târguri de Crăciun din Europa, înaintea unor orașe celebre și cu o lungă tradiție în organizarea sărbătorilor de iarnă, precum Viena, Bruxelles, Köln, Praga, Bruges, sau Leipzig.

„Așa cum craiovenii care s-au plimbat astăzi prin zona centrală au putut observa, am început deja să punem instalațiile pentru Târgul de Crăciun. De ce așa devreme? Pentru că avem de montat aproape 2 milioane de beculețe și chiar ne e teamă că nu vom fi gata până pe 17 noiembrie, când e programată deschiderea. Chiar dacă târgul va avea loc tot în aceleași patru piețe (Mihai Viteazul, Frații Buzești, Doljeana și Shakespeare), anul acesta avem un concept total nou față de anii precedenți. În Piața Mihai Viteazul totul va fi ca în povestea Crăiasa Zăpezii: lumină rece, boltă cu nori si păsări, castel de vis, oglinda imensă și cioburi, patinoar, căsuțe în culorile zăpezii și chiar Crăiasa Zăpezii, care este Alice cu alte haine și baghetă magică. Moș Crăciun va veni în Piața Buzești unde va fi o explozie de lumină caldă și ornamente cum nu s-au mai văzut niciodată în România.”, a declarat Edilul Craiovei, Olguța Vasilescu.

Targul de Craciun are ceva si noutati in acest an. Tot centrul orasului va avea o alta imagine.

„În premieră, barurile , restaurantele și hotelurile din zona centrală vor fi împodobite tot cu ornamente de lumină caldă, reprezentanții societăților dorind să dea o mână de ajutor autorităților.

La teatru vor fi alte ornamente și cea mai mare roată din România. În fine, nu vreau să divulg toate surprizele, fiindcă sunt multe și ne vor plasa, din nou, în topul european al piețelor de Craciun, fără îndoială, dar vă prezint o fotografie cu bradul care va fi în Piața Mihai Viteazul și care va avea peste 20 de metri, pentru a vedea cam la ce să vă așteptați de la noi.

Cei care nu sunteți craioveni, ar fi bine să vă faceți rezervări la hoteluri, după data de 17 noiembrie, pentru că garantăm că în Bănie va fi unul dintre cele mai frumoase târguri de sărbători din Europa!”, a concluzionat Edilul Craiovei.

Pentru cei care doresc sa viziteze Craiova si implicit Targul de Craciun ar trebui de pe acum sa-si faca rezervari..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.