A vrut sa treaca prin Romania cu pasaportul fratelui

0
70

A vrut sa treaca prin Romania cu pasaportul fratelui 1Politistii de frontiera de la Calafat au depistat un cetatean turc, care a incercat sa intre ilegal in Romania, folosindu-se de pasaportul fratelui sau.
Ieri dimineata, la PTF Calafat, s-a prezentat pentru a intra in tara, calatorind ca pasager intr-un autoturism, un barbat care s-a legitimat cu un pasaport turcesc si un permis de sedere emis de autoritatile din Germania. Echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera romani si bulgari, a avut suspiciuni cu privire la fotografiile actelor prezentate.

Citeste si :  „Dolju-n bucate” , prezentat pentru al doilea an consecutiv la Casa Universitarilor 15 mai 2018, ora 12:00

In urma verificarilor, s-a constatat ca persoana respectiva a incercat sa foloseasca documente care, desi valabile, erau emise pe numele fratelui sau.

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

“Cel in cauza a declarat ca a recurs la aceasta metoda pentru ca el nu detinea un document de calatorie legal. Politistii de frontiera au procedat la intreruperea calatoriei persoanei in cauza, iar conform protocolului romano – bulgar, privind controlul comun la trecerea frontierei, aceasta a fost preluata de catre autoritatile bulgare, in vederea continuarii cercetarilor si masurilor legale ce se impun”, a precizat subinspector  Eugen Catalin Ilie, purtator de cuvant al STPF Dolj.

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.