ABSOLUT! cu Marcel Iures, la Teatrul Colibri, in Stagiunea Colibri. ACTul2

0
37

ABSOLUT! cu Marcel Iures, la Teatrul Colibri,  in Stagiunea Colibri. ACTul2 1Marcel Iures si Teatrul ACT Bucuresti revin pe scena Teatrului Colibri Craiova joi, 29 martie 2018, ora 19:00, cu spectacolul Absolut! dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga, in cadrul Stagiunii Colibri.ACTul2, confirmare a parteneriatului dintre cele doua institutii, anuntat oficial in noiembrie 2014.

Spectacolul Absolut!, cu Marcel Iures, in regia lui Alexandru Dabija este o initiativa a Teatrului ACT de promovare a proiectelor de valoare ale culturii romanesti.

„Marile scoli de film isi invata scenaristii si regizorii sa povesteasca. Sa spuna povesti. Cati dintre noi au mai apucat sa auda in copilarie povesti spuse, nu citite? Povestile s-au sfaramat, s-au facut praf si pulbere, s-au risipit in filme, texte de cantece si telenovele. Polemic si terapeutic ne incercam puterile cu periculoasa arta a spunerii unei povesti. Si nu una oarecare. E vorba despre o poveste printre personajele careia se afla Dumnezeu, Moartea si Dracul… Oamenii care or sa o asculte isi vor aminti, pentru o vreme, ca se poate vorbi despre lucruri mari si esentiale fara fasoane, cu umor si nepasare. Marcel Iures se intalneste cu Ion Creanga. Pentru multa lume va fi o surpriza. Mai putina lume va spune insa: <Era si timpul!>“, Alexandru Dabija.

Citeste si :  Ursul păcălit de vulpe și Prietenii Motanului Încălțat, în week-end la Teatrul Colibri

ABSOLUT! cu Marcel Iures, la Teatrul Colibri,  in Stagiunea Colibri. ACTul2 2

Absolut! dupa Ivan Turbinca de Ion Creanga detine „Premiul pentru cel mai bun spectacol al unei companii independente“ la Festivalul comediei romanesti – festCO – editia a X-a. In cadrul aceluiasi festival, in 2012, Marcel Iures castiga „Premiul pentru cel mai bun actor in rol principal“ pentru rolul Catavencu din „O scrisoare pierduta“, pentru Teatrul de Comedie si pentru one-man show-ul din Absolut!.

Spectacolul a mai fost prezentat la Teatrul Colibri in decembrie 2014 si in noiembrie 2015, in cadrul Stagiunii Colibri intr-un ACT.

Citeste si :  Teatrul Colibri Craiova & Teatrul ACT Bucuresti: parteneriat unic in Romania, realizat de 4 ani la Craiova

Spectacolul Absolut! se adreseaza unui public de peste 12 ani.
20 LEI/PERS.: pret unic pentru acest spectacol

Biletele se pot procura de la Agentia Teatrului Colibri, de luni pana sambata, intre orele 10:00 – 13:00 si 16:00 – 19:00, iar duminica, in intervalul 10:00 – 13:00.

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.