Abuz al politistiilor locali din Craiova fata de un restaurant din mall

0
234

Curentul a prezentat ieri  cazul unei societati comerciale ce detine un restaurant in mall-ul Electroputere Craiova. Firma are create 7 locuri de munca iar administratoarea societatii incearca din rasputeri sa respecte legislatia stufoasa si in continua schimbare din Romania.

Asa s-a intamplat si cu autorizatia de functionare emisa de Primaria Craiova fara de care restaurantul nu poate functiona. In luna ianuarie 2019, administratoarea P.E. a depus la primarie actele pentru prelungirea anuala a autorizatiei. Viza de prelungire dureaza 30 de zile asa ca pe 13.03.2019 firma a ridicat documentul vizat.

Citeste si :  Nicolae Giugea : La fiecare 4 salariati a aparut un al 5-lea, adus in exclusivitate de Olguta Vasilescu, care are sarcina de a-i supraveghea pe ceilalti patru !
Abuz al politistiilor locali din Craiova fata de un restaurant din mall
Abuz al politistiilor locali din Craiova fata de un restaurant din mall

O luna mai tarziu, restaurantul este controlat de politia locala si in prezenta angajatilor care erau de serviciu, administratoarea prezinta politistilor autorizatia de functionare. Trec trei luni si femeia primeste prin posta un proces verbal datat 04.07.2019 prin care este anuntata ca este amendata cu 400 de lei pentru ca agentei Gheonea Mihaela Lavinia nu i s-ar fi aratat autorizatia de functionare in data de 23.04.2019, autorizatie care fusese deja vizata de mai bine de o luna.

Citeste si :  Protest spontan al elevilor de la Liceul Stefan Odobleja

 

Indignata, administratoarea restaurantului a declarat pentru Curentul : „Mi se pare un abuz maxim faptul ca desi sunt in regula, platesc anual 900 lei pentru aceasta autorizatie tot am fost amendata. Probabil este o campanie de colectare de fonduri pentru salariile bugetarilor!

Am contestat in instanta si voi face si plangere penala pentru abuz in functie impotriva acestei doamne.

Avocatul ma costa mai mult decat amenda dar nu putem accepta sa fim in acest fel abuzati, nici nu stiu cum sa denumesc aceasta fapta, decat ca siguranta mea si a copilului meu in aceasta societate este periclitata si trebuie sa lupt pentru a schimba ceva!”, ne-a spus P.E.

Citeste si :  Stadionul de atletism si-a gasit proiectant

 

Asteptam si noi punctul de vedere al directorului Politiei Locale, Octavian Mateescu, despre aceasta intamplare neplacuta si va vom tine la curent cu evolutia cazului.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.