ACADEMICA JUNIOR CRAIOVA 2018

0
752

ACADEMICA JUNIOR CRAIOVA 2018 1ASOCIATIA SPORTIVA “ACADEMICA JUNIOR CRAIOVA” a luat naștere din dorința de a oferi copiilor din CRAIOVA si din intreg judetul DOLJ, posibilitatea de a practica un sport de performanță în conditii propice performantei.
Prin conceptele, metodele și standardele pe care ni le impunem, căutăm să aducem lângă noi copiii dornici de afirmare și care vor să urmeze o scoala de fotbal.
Fotbalul este cel mai popular sport din lume şi este jucat în majoritatea ţărilor. Este un sport de echipă, care implică 11 jucători pe fiecare parte, care îşi folosesc rapiditatea şi abilităţile pentru a înscrie goluri. Natura jocului înseamnă că jucătorii pot face sprinturi, alerga, dribla, etc.

SCOPUL ȘI OBIECTIVELE NOASTRE
Scopul “ACADEMICA JUNIOR CRAIOVA” este de a descoperi și forma sportivi de performanță și de a-i promova pentru a juca fotbal la nivelul competițiilor judetene si nu numai.
Unul din principalele noastre obiective este de a aduce și de a transmite copiilor plăcerea de a juca fotbal. Noi considerăm că pentru a putea face performanță în acest domeniu este nevoie, în primul rând, de plăcere. Apoi, cu ambiție, dorință și muncă pot fi atinse cele mai înalte standarde.
Un alt obiectiv este de a oferi în permanență copiilor condiții excelente de pregătire (teren, bază sportivă, echipament sportiv complet, mingi, etc.)
Considerăm comunicarea ca fiind unul din principalele aspecte ce asigură o dezvoltare rapidă și sănătoasă a copiilor, astfel că punem mare accent pe acest capitol atât în relația cu copiii cât și în relația cu părinții.

Ceea ce ne dorim este implicarea activa a parintilor , decizii luate impreuna, stabilirea de programe si pareri despre cum trebuie facute lucururile in in viata asociatiei.Oferim transparenta totala !
Fiecare copil care urmează școala noastră de fotbal este urmărit la nivel individual de către antrenorii clubului, a căror experiență ii pot ajuta, atât în dezvoltarea abilităților fotbalistice, cât și în crearea unei educații corecte și sănătoase.
Deși obiectivul principal este acela de a forma tinere talente în fotbal, chiar dacă un copil nu face performanță el va reuși, prin fotbal, să învețe ce este lucrul în echipă, să se responsabilizeze, să își ocupe timpul liber într-un mod plăcut și util. Ne ghidăm în tot ceea ce facem și gândim în legătură cu fotbalul și sportul practicat de copii și nu numai la expresia consacrată “Mens sana in corpore sano”.

NOI VREM SA FACEM LUCRURILE ALTFEL!

Contact : Alin Tulba 0766380033

Visits: 2

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.