Acces gratuit în 2021 la UNTOLD și Neversea, oferit prin campania „BAC de 10”

0
244

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă tradiția și în 2021 și lansează campania „BAC DE 10”. De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și reușește, în fiecare an, să motiveze sute de mii de tineri absolvenți din România. În acest an, atât de special, în care ne revenim la o viață normală, după un an de provocări, campania inițiată de organizatorii UNTOLD și Neversea își dorește să-i ambiționeze și mai tare pe absolvenți, pregătindu-le la edițiile din acest an unele dintre cele mai mari nume de artiști internaționali, dar și momente unice.

Campania „BAC de 10” în 2021

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din acest an.

Citeste si :  Școlile, liceele și grădinițele pot obține calculatoare accesând programul Dăm Click pe România 2020

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021, după cum urmează:

  • La UNTOLD – un voucher valoric de 10 euro
  • La Neversea – un voucher valoric de 20 de euro

„După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea”, a declarat Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea.

Citeste si :  Kaufland anunta ca anumite produse vor lipsi de pe rafturi. Retailerul german nu s-a inteles la pret cu furnizorii, care ar fi venit cu scumpiri „nerezonabile”

Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea partenerului Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze site-ul UNTOLD pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Formularul va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Ce artiști vin la UNTOLD 2021

UNTOLD 2021 se va ține în perioada 9 – 12 septembrie, anunțul oficial venind la scurtă vreme de la decizia Guvernului de a permite organizatorilor de evenimente mari să-și reia activitatea.

La ediția din 2021 a festivalului UNTOLD au confirmat deja prezența doi artiști extrem de îndrăgiți: David Guetta și Martin Garrix. Edy Chereji a bătut chiar și un apropo cu privire la o situație ce ar face ca biletele să se vândă extrem de repede: Martin Garrix să vină la UNTOLD cu Bono și The Edge și să interpreteze imnul UEFA, „We Are The People”.

Citeste si :  Participantii de la Neversea au inrosit liniile 112! - Aproape 1.000 de interventii de urgenta

„Avem artiști care sunt de anul trecut confirmați și care vor veni și în acest an. Pot să vă zic așa: David Guetta, Martin Garrix erau și în 2020. Ar fi interesant chiar să pună și imnul de la Euro. Să-l pună ei pe stadion și poate vin și cu ceilalți doi băieți (cu referire la Bono și The Edge).”

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.