Accident grav pe Valea Oltului. Traficul este blocat total

0
284

Traficul rutier este blocat luni pe DN7 Valea Oltului la limita cu judeţul Vâlcea, din cauza unui accident rutier în care sunt rănite trei persoane încarcerate, au anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) şi Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

“Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km. 240+100, la limita cu judeţul Vâlcea, trafic blocat total. Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR şi un autoturism”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Din primele informaţii sunt implicate trei persoane încarcerate, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu, Alina Voina.

“Accident rutier autoturism cu TIR pe DN7, Lazaret, limita de judeţ Vâlcea. Din primele informaţii sunt implicate trei persoane, încarcerate. Forţe mobilizate: 2 autospeciale SMURD dintre care una cu medic, 1 autospecială descarcerare, 1 autospecială de stingere şi 1 echipaj SAJ. Intervenţia se află în dinamică”, a explicat reprezentanta ISU Sibiu.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.