Acoperis doborat de vant, in Craiovita !

0
72

Acoperis doborat de vant, in Craiovita ! 1Vantul puternic a creat probleme, in Craiova si in mai multe localitati din judet, un acoperis fiind desprins si cazut peste masini, in Craiovita, iar sectorul de drum din fata Marlorexului a fost blocat din cauza copacilor doborati.

ISU Dolj a primit sesizari de pomi cazuti la „Malrorex, intre Predesti si Valea lungului, Tunarii Vechi si Piscu Nou, intre Caraula si Vartop, Pietroaia si Sarsca, salcie cazuta in Catargiu, Malrorex, pom cazut in spatele complex Ciuperca, intre Vartop si Plopsor”, a spus Florin Cocosila de la ISU Dolj.

Citeste si :  MASURI MINIMALE DE APARARE IMPOTRIVA INCENDIILOR, DE PREVENIRE A SITUATIILOR DE URGENTA SI DE CONDUITA PENTRU EVENIMENTUL „NOAPTEA MUZEELOR”

In niciunul dintre evenimentele semnalate nu au fost inregistrate victime.

„Sectia Pompieri Craiova intervine pentru degajarea copacilor cazuti pe carosabil la Marlorex, ANL, Carrefour si un acoperis cazut pe masini, strada Oltenia, fara victime”, a mai spus Cocosila.

Lasa un comentariu aici !

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.