ACSO FILIASI castiga si ramane pe primul loc ! Jucatorii au afisat un mesaj de sustinere pentru Ion Cretu ! ACSO FILIASI – AFC Vointa Lupac 2-1

0
1224

Ieri pe stadionul Orasenesc Acso Filiasi a bifat a 5-a victorie din aceasta editie de campionat .
A fost o saptamana grea iar fotbalul a fost lasat in unele momente pe locul 2 pentru ca familia unui jucator a trecut prin clipe greu de imaginat ..
Jucatorii au purtat un doliu pe toata durata partidei iar la inceput a fost tinut un moment de reculegere pentru fratele lui Ion Cretu care a decedat intr-un accident rutier..

Revenind la partida, ACSO Filiasi a reusit sa domine prima repriza dar portarul oaspetilor a facut cea mai buna repriza salvand cel putin 2 suturi prin care jucatorii antrenati de Victor Naicu puteau sa marcheze, astfel ca la vestiare au intrat fara nici o modificare pe tabela ..
Repriza secunda a avut cu totul alt registru iar ritmul de joc a fost unul foarte bun ..
Cosmin Calu a reusit sa inscrie din penalty in minutul 49 dupa un fault in careul oaspetilor..
La cateva minute a venit o alta greseala personala a oaspetilor… Tot in careu acestia au facut un hent astfel ca ACSO Filiasi a avut al doilea penalty care a fost transformat de Catalin Manolache ..
Dupa marcarea fiecarui gol, jucatorii au mers la banca de rezerve si au aratat un mesaj de sustinere pentru Ion Cretu …
ACSO FILIASI castiga si ramane pe primul loc ! Jucatorii au afisat un mesaj de sustinere pentru Ion Cretu ! ACSO FILIASI - AFC Vointa Lupac 2-1 1

ACSO FILIASI castiga si ramane pe primul loc ! Jucatorii au afisat un mesaj de sustinere pentru Ion Cretu ! ACSO FILIASI - AFC Vointa Lupac 2-1 2

ACSO Filiasi a cedat teren astfel ca oaspetii au preluat posesia cat si ocaziile la poarta lui Cosmin Uruiocea au inceput sa se inmulteasca..
Fostul jucator al echipei ACSO Filiasi, Andrei Vastag, a reusit sa reduca din diferenta in minutul 79 astfel ca ultimele minute au fost decisive ..
ACSO Filiasi a incercat sa mentina scorul iar oaspetii si-au dorit sa plece acasa cu un punct ..
La finalul celor 90 de minute plus prelungirile, ACSO Filiasi a reusit sa castige confruntarea de pe Stadionul Orasenesc …
ACSO FILIASI castiga si ramane pe primul loc ! Jucatorii au afisat un mesaj de sustinere pentru Ion Cretu ! ACSO FILIASI - AFC Vointa Lupac 2-1 3

ACSO FILIASI
Primul “11” : Cosmin Uruiocea,Danut Scuturoiu,Ionut Calin,Marian Chiritoiu,Cosmin Calu,Gabriel Matei,Alexandru Armaselu,Moses Baidoo,Andrei Paliu,Robert Eshun,Catalin Manolache.
Rezerve: Dragos Constantinescu,Robert Stancu,Alexandru Vulpe,Alexandru Fotescu,Eduard Miutescu,Denis Boldu,Andrei Militaru,Flavius Roventa,Robert Tudor.
Antrenor : VICTOR NAICU

Victor Naicu, Cosmin Calu si Gabi Matei au dat cateva declaratii pe pagina de facebook a clubului ACSO FILIASI :

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.