Acum 4 ani, Regele Mihai se întorcea definitiv în România, după 70 de ani de exil.

0
201

Acum 4 ani, la 13 decembrie 2017, Regele Mihai se întorcea definitiv în România, după 70 de ani de exil. Un moment cu o încărcătură specială pentru țara noastră.

La catafalcul Regelui s-au perindat mii de oameni, cei mai mulți dintre ei, cetățeni obișnuiți.
Vlad Dragne este numele băiatului a cărui fotografie a produs o puternică emoţie, fiind surprins îngenunchind, cu rucsacul alături, la catafalcul Regelui Mihai.

„Am făcut ce am simţit. Mi s-a părut un gest normal. În faţa unor oameni merită să îngenunchezi. Regele, fără îndoială, a fost unul dintre ei“, a declarat pentru TVR Vlad Dragne, care era elev în clasa a X-a la Colegiul „Sfântul Sava“ din Bucureşti.

Ca să ajungă la catafalcul Regelui Mihai, Vlad Dragne a stat împreună cu colegii săi câteva ore la rând. Momentul în care a îngenuncheat a fost imortalizat de un fotograf prezent în salon.

Imaginea sa a devenit cea mai expresivă reprezentare a omagiului adus de România Regelui Mihai, suveranul pe care l-a descoperit atât de târziu.

Acum 4 ani, Regele Mihai se întorcea definitiv în România, după 70 de ani de exil. 1

Info & Foto Facebook  Centrul Infoeuropa

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.