Acum se vede limpede ce a pierdut Romania! Guvernul Ciolos vs Guvernul Grindeanu

1
335
Acum se vede limpede ce a pierdut Romania! Guvernul Ciolos vs Guvernul Grindeanu
Acum se vede limpede ce a pierdut Romania! Guvernul Ciolos vs Guvernul Grindeanu

Un tanar din Cluj, Laurentiu Dinca, a realizat o paralela intre membrii Guvernului Ciolos si cei ai Guvernului Grindeanu. Textul clujeanului a devenit viral pe Facebook, fiind distribuit de peste 8.000 de romani.

Dinca a comparat principalii ministru din cele doua cabinete. Niciunul dintre ministrii lui Grindeanu nu este superior. Guvernul Ciolos putem spune ca este cu cateva clase sa nu spunem altfel peste Guvernul Grindeanu si daca stam sa ne gandim nici Grindeanu nu are nici un om adus si am putea numii Guvernul Dragnea !

„In locul lui Ciolos a venit Dragnea.

– La Ministerul Economiei, in locul lui Costin Borc – Doctorat in Economie, Wisconsin Madison, a venit fostul director al Postei Romane, Alexandru Popescu, are incasa in 2015 un bonus de performanta de 135.418 lei, desi Posta e la un pas de faliment.

– La Ministerul de Externe, in locul lui Lazar Comanescu – Doctor in relatii internationale, diplomat de cariera, a venit Teodor Melescanu, comunist de cariera.

– La Ministerul de Interne, in locul lui Dragos Tudorache – omul care a introdus sistemul video in sectiile de votare, vine Carmen Dan, o fosta functionara din Teleorman, pe care o recomanda relatia apropiata cu Dragnea.

– La Ministerul Educatiei, in locul lui Mircea Dumitru, rector al Universitatii din Bucuresti, membru in comisia care a constant plagiatul lui Ponta, vine Pavel Nastase, un sustinator al lui Ponta.

– La Ministerul Justitiei, in locul Ralucai Pruna, vine Florin Iordache, cel care a initiat si coordonat „Martea Neagra”.

– La Ministerul Muncii, in locul lui Dragos Pislaru vine Olguta. OLGUTA. Olguta. Atat aici.

– La Ministerul Sanatatii, in locul lui Vlad Voiculescu, singurul ministru care incepuse lupta contra mafiei din sistemul de sanatate, vine Florian Bodog, om din sistem, banuit de plagiat.

– La Ministerul Transporturilor, in locul lui Petru Sorin Buse, cu experienta de peste 25 de ani in industria auto globala, intre septembrie 2010 si mai 2015 fiind vicepresedinte al Inginerie Renault Globale si Directorul General al Renault, vine Razvan Cuc, demis din guvernul Ciolos, fara experinta in domeniu, un domn de la Giurgiu.

– La Ministerul Tineretului si Sportului, in locul multiplei campioane olimpice Elisabeta Lipa, va fi numit Marius Dunca, primul om gasit responsabil de tragedia de la clubul Colectiv.

Cam atat”, a scris Laurentiu Dinca.

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

1 COMENTARIU

  1. De ce nu compari tu stampila primăriei cu coada vacii sau capul tau cu un dovleac? Nici nu apucară cei noi să facă ceva si tu îi declari deja inferiori celor vechi. Chiar nu vezi că e aiurea. Mai citeste odată sau de mai multe ori ce scri poate nu pricepi!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.